După Nicu Paleru, Maria Ghinea și Steliana Sima, alt interpret de muzică populară a fost confirmat cu noul coronavirus, prezenți în platourile emisiunilor tv, unde s-au înregistrat edițiile pentru sărbători.

Pe lângă ei, zeci de artiști participat la aceste filmări unde nu s-au respectat regulile de distanțare. Artiștii s-au îmbrățișat, au făcut poze în grup, ignorând cu desăvârșire regulile din pandemie, scrie Star Popular.

Artiștii s-au plimbat și pe la alte televiziuni

Problema este că în aceste zile, artiștii s-au tot plimbat pe la diverse televiziuni, tot pentru a filma Revelionul, iar riscul de a fi transmis deja virusul este una cu adevărat uriașă.

Maria Ghinea, de exemplu, se testase cu câteva zile înainte de apariția simptomelor și ieșise negativ, așa că a mers să filmeze pentru mai multe televiziuni. Ulterior, a aflat că a fost infectată.

„Eu m-am simțit rău miercuri noaptea, m-am dus la spital și mi-am făcut un test la Ploiești, care a ieșit negativ. Joi am mers la filmări, am filmat și Crăciunul și Revelionul la F…, eu nu știu cum evoluează virusul, am înțeles că între 5 și 8 zile, nu pot să-mi dau seama.

Am fost la multe filmări, nu pot să condamn pe nimeni că am luat de undeva, a fost nenorocul meu și mulțumesc lui Dumnezeu că scap. Eu le-am spus celor de la DSP cu cine am fost în perioada asta, colega mea Ileana Lăceanu este izolată dar și Ilie Dura”, a spus Maria Ghinea pentru sursa citată.

Citește și: Steliana Sima s-a infectat cu noul coronavirus. Prima reacție a interpretei de muzică populară: „Eram la un pas de a chema salvarea”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *