Oana Zăvoranu le-a promis fanilor săi că va demasca toți influencerii din România și se pare că se ține de cuvânt,  căci aproape zilnic, aceasta se ia de câte o persoană, în mediul online. De această dată a venit rândul Alinei Ceușan, care nu a scăpat nici ea netaxată. 

Și Alina Ceușan a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Blondina a fost aspru criticată de vedetă, pe contul său de Instagram, prin intermediul unor postări foarte acide.

Zăvo a acuzat-o pe Alina Ceușan că nu are pic de feminitate și că este de pe altă planetă. Mai mult, bruneta s-a luat de influenceriță din cauza faptului că vorbește în engleză, pentru a părea interesantă, spune ea.

„Ea este bulshit, adică murdărită de ingliș și frenci, care trăiește într-o altă stratosferă decât noi ăștia, muritorii de rând. Trebuie să fie răceală mare acolo sus ca să nu realizezi că vorbești ca dilita în limbi străine într-o țară în care nici p***a nu se așteaptă să vii tu nebun din păpușoi și să zici ceva în ingliș. Ești complet penibilă și cam tâmpă. Și ca femeie să faci reclamă la un vin…dar toate ați fost așa urâte cu craci, de fapt? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe, atât” a spus Oana Zăvoranu, pe Instagramul său.

Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Carmen de la Sălciua

Nici Carmen de la Sălciua nu a scăpat de furia Oanei Zăvoranu. Extrem de sinceră din fire, vedeta a fost întrebată pe Instagram dacă o cunoaște pe artistă, iar aceasta a oferit un răspuns surprinzător.

„Nu am auzit de ea, dar după nume…cred că este foarte importantă” a spus Zăvo, extrem de ironică.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *