Scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu pare că e departe de a se finaliza. Cele două își aruncă replici acide în mediul online instigate, ce-i drept, și de fanii lor. În cel mai recent episod al acestui „circ online” Oana Roman a acuzat că o va da în judecată pe Zăvo pentru ca a folosit imagini cu fiica ei. „Querida” iese la atac și o face pe fiica lui Petre Roman, cu ou și cu oțet. 

Oana Roman le-a cerut ajutorul fanilor pentru a găsit un avocat bun pentru a o da în judecată pe Oana Zăvoranu. Acest lucru nu a făcut decât s-o enerveze și mai mult pe Zăvo și să arunce cu și mai multe replici acide la adresa soției lui Marius Elisei.

”Așa mamă, așa și copilul. Educația, educația. Și acum o zic și mi-o asum pe asta. Tupeista infatută care te-ai opărit toată și te-ai plâns. Am auzit că „ți-am furat” poza cu fi-ta. Nu ți-a furat nici p*** nimic că nu am ce să îți fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter.

De ce o expui dacă nu vrei să se știe de ea? Ipocrită obosită ce ești. Mori să apari în orice și cu orice și’ ridici tu râtu’ la mine? Stai în cocina ta că nu reprezinți NIMIC!”, a fost reacția Oanei.

Oana Zăvoranu: „Vă expuneți copilul ca să faceți bani cu el”

Și de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Zăvo a plusat și le-a acuzat pe „influencerițe” că-și folosesc copii pentru a mai face rost de un barter.

Vă expuneți copilul nesimțitele dracu’ ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!”, a mai spus ”Querida”.

Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu

Zilele trecute, pe Instastory-urile Oanei Roman au apărut câteva filmulețe cu fiica acesteia care se juca de-a influencerița. Așa cum era de așteptat aceste filmulețe au stârnit reacții pozitive, dar și negative. Printre cele negative s-a numărat și reacția Oanei Zăvoranu care n-a avut prea multe lucruri de zis. De aici și până la amenințări cu dat în judecată nu a mai fost decât un singur pas. Revoltată de ce a putut să facă și să spună despre fiica ei, Oana Roman a amenințat că o va da în judecată.

Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, este o parte din mesajul Oanei.

CITEȘTE ȘI: ” SCANDAL ÎN SHOWBIZ. OANA ZĂVORANU A IZBUCNIT, DUPĂ CE OANA ROMAN A JIGNIT-O ÎNTR-O EMISIUNE TV

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *