În urmă cu aproape un an, Vulpița și Viorel au cunoscut celebritatea, după ce au ajuns la Acces Direct. A urmat o serie de suișuri și coborâșuri în relația lor, dar și numeroase situații-limită, care le-au pus la încercare iubirea și demnitatea. Soarele a strălucit pe strada lor atunci când au devenit cunoscuți și în industria muzicală!

La aproape un an de când Vulpița și Viorel au devenit cunoscuți, se pare că cei doi soți din Blăgești nu mai sunt pe val, ca odinioară.

Acum două săptămâni, Viorel a lansat ultima lui melodie, care însă nu s-a bucurat de același succes precum celelalte piese urcate pe Youtube. Din păcate, piesa lui Viorel a adunat numai 60.000 de vizualizări, devenind cea mai slabă de până acum.

Vulpița va aduce pe lume un băiețel

Deși a fost aspru criticată pentru faptul că nu a fost aproape de fiica ei și a preferat să fie vedetă la Antena 1, Vulpița Stegaru a rămas însărcinată iar și așteaptă al doilea copil. Cuplul din Blăgești urmează să aibă un băiețel!

NU RATA – CUM ARATĂ VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT FĂRĂ NICIUN STROP DE MACHIAJ. CE DETALIU SE OBSERVĂ PE FAȚA EI

”Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea. Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot avea puiuții. Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soi le-au primit.

Vulpița a ajuns piele și os

Ajunsă în al doilea trimestru de sarcină, Vulpița de la Acces Direct a slăbit enorm și este de nerecunoscut. Veronica Stegaru i-a șocat pe fanii săi, după ce s-a afișat aproape piele și os. Fanii Vulpiței au fost în stare de șoc după ce aceasta a publicat pe contul ei de pe Instagram o fotografie în care apare într-o ipostază așa cum nu s-a mai văzut.

Deși însărcinată în al doilea trimestru, 

Vulpița de la Acces Direct a slăbit enorm și a ajuns piele și os

, după cum se poate observa în imaginea de mai jos. În loc să o încurajeze și să o întrebe ce anume s-a întâmplat cu ea de a ajuns într-un asemenea hal, internauții au început să-și bată joc de Veronica și să o jignească în fel și chip.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *