Vulpiței de la Acces Direct îi este din nou sete de celebritate! Tocmai de aceea, chiar însărcinată fiind, Veronica Stegaru a avut o întâlnire importantă cu Rafaelo, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de revenirea lor în industria muzicală.

Veronica Stegaru plănuiește o nouă revenire în industria muzicală, așa că fanii ei trebuie să se pregătească pentru o nouă bombă!

Tocmai de aceea, Vulpița s-a întâlnit cu cel alături de care a rupt toate topurile muzicale, nimeni altul decât Rafaelo, iar cei doi sunt pregătiți să le ofere fanilor o nouă piesă care să facă furori. Planul a fost dezvăluit de Vulpiță, într-un live făcut pe o rețea de socializare.

„Mă aflu aici alături de Veronica, cu gândul de a mai face o piesă. Am zis să ne întâlnim și să vedem despre ce e vorba. Dacă tot a nins afară, am zis și noi să schimbăm ceva, să rupem trending-ul. Facem și noi, venim cu o bombă”, a declarat Rafaelo, în live-ul cu pricina.

„Dacă tot se află la București, de ce să nu încercam? Toți oamenii zic „mai fă cu Vulpița”. Dăm drumul la treabă, facem”, a mai spus Rafaelo.

Vulpița va aduce pe lume un băiețel în primăvara anului 2021

Vulpița a ajuns la cabinetul medical, unde a fost supusă unui ecograf. Iar rezultatul? Chiar Vulpița l-a anunțat pe Instagram, în dreptul fotografiei în care se află pe masă, la consult. Viorel nu ghicise în urmă cu o zi. ”Vom avea un băiețel!”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii.

”Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea. Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot avea puiuții. Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soi le-au primit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *