Ajunsă în al doilea trimestru de sarcină, Vulpița de la Acces Direct a slăbit enorm și este de nerecunoscut. Veronica Stegaru i-a șocat pe fanii săi, după ce s-a afișat aproape piele și os.

Fanii Vulpiței au fost în stare de șoc după ce aceasta a publicat pe contul ei de pe Instagram o fotografie în care apare într-o ipostază așa cum nu s-a mai văzut.

Deși însărcinată în al doilea trimestru, Vulpița de la Acces Direct a slăbit enorm și a ajuns piele și os, după cum se poate observa în imaginea de mai jos. În loc să o încurajeze și să o întrebe ce anume s-a întâmplat cu ea de a ajuns într-un asemenea hal, internauții au început să-și bată joc de Veronica și să o jignească în fel și chip.

„În halul ăsta arăți / vezi că sandalele alea sunt mai mari cu două numere / pantofii ăia așa mari….nu ai găsit și tu alții mai mici? / nu vă mai plătesc ăștia de la Acces de ai ajuns atât de slabă?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, din partea internauților.

Veronica Stegaru a avut, recent, o altă criză de gelozie

Face ce face și tot nu are liniște! Vulpița a ajuns din nou să verse lacrimi amare, după ce vecina Iasmina se pare că a pus ochii pe Viorel. Geloasă din fire, Veronica Stegaru se simte amenințată și susține că soțul ei ar defila mândru cu vecina, pe stradă.

Vulpița este din nou tristă și geloasă. Veronica Stegaru nu mai are liniște nici în casa din Buzău în care s-a mutat alături de Viorel, căci vecina Iasmina se pare că vrea să pună mâna pe soțul ei.

În direct la Antena 1, Vulpița a vărsat lacrimi amare și a declarat că îl crede în stare pe Viorel să defileze la brațul Iasminei, vecina care îi face ochi dulci de câteva zile și de care crede că nu mai poate scăpa. Totul a început atunci când Iasmina s-a gândit să le facă soților Stegaru vizite, acasă, lucru ce a deranjat-o enorm pe Vulpiță.

„Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu cine face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, a spus Veronica pentru „Acces Direct”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *