Vlăduța Lupău a trecut pragul medicului estetician. Artista le-a împărtășit fanilor intervenția pe care și-a dorit să o facă cât mai repede.

Cântăreața a fost înzestrată de la Mama Natură cu o frumusețe răpitoare. Chiar și așa, însă, Vlăduța Lupău vrea cu orice preț să ascundă micile imperfecțiuni, cum ar fi ridurile de expresie. Așa că a dat fuga la un medic estetician pentru a dobândi ”perfecțiunea”. Artista le-a împărtășit fanilor că nu este pentru prima oară când apelează la o astfel de procedură.

”Ia vedeți voi aceaste riduri, o să dispară azi, pentru că mă duc să mi le aranjez! Au trecut 7-8 luni și deja se vede iar, dar se rezolvă”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor săi.

Vlăduța Lupău a trecut pragul medicului estetician

Când va îmbrăca Vlăduța Lupău rochia de mireasă

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au pus la punct ultimele detalii legate de nunta lor, însă din cauza pandemiei de coronavirus au fost nevoiți să amâne marele eveniment. Și asta pentru că cei doi soți își doresc să organizeze o petrecere fastuoasă, la care să participe familiile lor și prietenii dragi, fără reguli impuse de autorități.

Artista a dezvăluit că va purta două rochii de mireasă, dar nu a vrut să dea mai multe detalii. A mărturisit, însă, că vor fi spectaculoase. Vlăduța și Adrian nu au fixat încă data, din cauza contextului actual în care ne aflăm. Dar atunci când va trece această perioadă, cei doi vor avea parte de nunta mult visată.

”Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni TV.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *