Viviana Sposub a făcut o gafă de zile mari la ultima ediție din Ferma. Șatena nu s-a putut abține și a trimis o săgeată către fost soție a lui George Burcea. Concurenții au rămas cu gura căscată când au auzit-o. 

Fosta asistentă de la „Vorbește lumea” se iubește de câteva luni cu George Burcea. Dar, nimeni n-ar fi crezut că relația lor o să evolueze atât de repede. Iată că atât Viviana cât și George vor să închidă gurile răutăcioșilor și de fiecare dată demonstrează că relația lor este serioasă. Dacă zilele trecute vă povesteam despre faptul că între cei doi nu mai există lucruri nespuse și că sunt foarte sinceri unul cu celălalt. Acum a venit timpul să vorbim despre planurile lor. De curând, pe Viviana a luat-o gura pe dinainte și a făcut unele declarații care s-ar putea să o scoată din minți pe Amdreea Bălan.

În cel mai recent episod al emisiunii, șatena a fost nevoită să execute o pedeapsă. A vorbit minute bune cu mutulică, un buștean pe care l-a botezat George. Și cum stătea ea de vorbă cu noul ei „prieten”, Andrei Stoica a simțit să facă o remarcă, dar sigur nu se aștepta la o asemenea replică.

„George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…’, a spus Andrei Stoica.

Răspunsul Vivianei:  ‘Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!’.

Vorbele acestea sună și mai ciudat în contextul în care știm că Andreea și George au un pact în ceea ce le privește pe fetițe. Iubita actorului nu are voie să le cunoască pe fetițe decât în momentul în care relația este serioasă și de lungă durată.

Cum s-a îndrăgostit George Burcea de Viviana Sposub

Într-un interviu, actorul a mărturisit ce l-a făcut să se îndrăgostească de Viviana. George susține că la început nu a fost nimic sexual, ci au simțit că energiile lor se potrivesc.

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”, a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *