Victoraș Micula a apărut în presa franceză cu filmulețul în care spală roțile lamborghiniului său cu șampanie scumpă. Jurnaliștii francezi l-au taxat dur pentru gestul său pe tânărul moștenitor al unui „imperiu”.

Victor Micula, fiul miliardarului Viorel Micula, proprietarul European Drinks şi al mai multor hoteluri de pe litoral a fost luat la bani mărunți de presa franceză, după ce s-a filmat în timp ce „testa” două tipuri de șampanie (Moet Chandon și Cristal) să vadă care „spală mai bine roțile de la Lamboghini”. Înregistrarea a fost postată contul său de TikTok, dar si pe Instagram.

„În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante.

Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”, a notat publicația Oh My Mag.

CITEȘTE ȘI: Ispita Bianca Pop îi face propuneri indecente lui Victoraș Micula pe internet: „Mau-mau? Vin cu blonda, ce ne distrăm…”

Victoraş Micula, urmărit penal

Victor Micula a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului Bihor, alături de patru poliţişti din Oradea. Este acuzat că ar fi participat îmbrăcat în poliţist, cu cagulă pe faţă, la percheziţionarea unui rival pe care l-a denunţat.

De asemenea, Micula Jr. ar fi accesata ilegal bazele de date ale Ministerului de Interne pentru a afla informaţii despre şoferul unei maşini cu care se şicanase în trafic. Cu ajutorul unei poliţiste care i-a făcut instructajul, Victoraş Micula ar fi căutat informaţii şi despre cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău,  dar și despre Codin Maticiuc.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *