Ela, o blondă sexy, îl face pe Victor Slav să se simtă un bărbat împlinit și,într-un interviu oferit de curând, fostul prezentator a vorbit despre povestea lor de dragoste. Potrivit declarațiilor sale, ei au devenit iubiți în iulie 2019 și au decis să își trăiască relația amoroasă departe de camerele de filmat și aparatele de fotografiat. În plus, Victor Slav a declarat cum se înțelege iubita lui cu Sofia Natalia, fiica pe care o are cu fosta soție, Bianca Drăgușanu.

Ela și Victor Slav nu și-au “oficializat” relația pe social media

Invitat în platoul emisiunii “Vorbește Lumea”, Victor Slav a povestit cum este în rolul de tătic și că, în prezent, fetița lui locuiește cu el, având în vedere că Bianca Drăgușanu se află într-o călătorie în Istanbul.

“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a declarat Victor Slav în cadrul emisiunii prezentată de Adela Popescu și Cove.

Ulterior, fostul prezentator de la Kanal D a subliniat că Sofia Slav este prea mică să înțeleagă că tati și mami s-au despărțit, iar pe Ela a acceptat-o foarte ușor. “Zgârcit” în amănuntele despre iubita lui, Victor Slav nu a oferit prea multe detalii despre aceasta. Cu toate acestea, el a mărturisit cu sinceritate că iubește și se simte iubit.

Află și: Ce spune Victor Slav despre plecarea în Dubai a Biancăi Drăgușanu. Cum a reacționat atunci când a aflat că vedeta vrea să o ia și pe Sofia cu ea

“Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a mai precizat fostul soț al Biancăi Drăgușanu. El și iubita sa nu publică pe social media fotografii în care apar împreună.

Fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu a împlinit patru anișori pe 26 septembrie, iar la petrecerea ei a fost prezent și fostul iubit al creatoarei de modă; Alex Bodi a ținut tortul sărbătoritei, iar tatăl ei i-a tradiționalul “La mulți ani” și a încurajat-o să sufle în lumânarea roz.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au divorțat la câteva luni de la nuntă

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut cununia civilă pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care fosta prezentatoare a făcut totul public și au decis să devină părinți. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, așa cum rar este văzută. Fosta soție a lui Alex Bodi s-a pozat nemachiată și goală în pat…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *