06 Nov V for VINTAGE 21 – târg de design contemporan și cultură vintage

Posted at 12:18h

in

Living

,

News
by

Două zile de #latesttrends, #futuredesign, #creativeminds și #contemporary designer items sunt expuse în planșa care îi aduce împreună pe iubitorii de shopping alternativ și creatorii de frumos. Colecțiile lor devin punctul tău de inspirație, totul într-un singur punct: V for VINTAGE.

V for VINTAGE 21 | 10 – 11 noiembrie 2018 | Palatul Telefoanelor

V for Vintage crede și susține activ comunitățile creative să crească și sunt motorul care alimentează cele mai bune proiecte și inițative din București, Timișoara, Cluj și alte orașe care își dau întâlnire la cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage, în fiecare an.

DESIGN VESTIMENTAR | ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | VINTAGE AUTENTIC

V for #contemporarydesign


Selecția colecțiilor toamnă/iarnă 18/19 și a colecțiilor capsulă dedicate ediției este făcută de către un juriu internațional format din: Giovanni Ottonello (art director IED – Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (founder The Secret Code of Fashion & contributor Vogue Italia) și Laura Călin (fondator V for VINTAGE).

V for #vintageculture


Peste zece colecționari aduc vintage autentic spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.

V for #futuredesign


Absolvenții de top de la trei universități de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara, expun în cadrul târgului colecții dedicate și instalații.

V for #learning


Conector al iniţiativelor locale de design, V for VINTAGE organizează, în această toamnă, primul workshop creativ susținut în România de Istituto Europeo di Design.

V for VINTAGE 21 înseamnă două zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, #goodtaste și design contemporan.

Program:


Sâmbătă 10 noiembrie: 11.00 –19 .00


Duminică 11 noiembrie: 11.00 – 19.00


Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

Bilet intrare 15 lei


Irina Munteanu

skipped.hb@gmail.com

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *