Actrița Linda Gray, cea care a jucat rolul lui Sue Ellen în Dallas, trece prin momente grele. De curând, fiul său a încetat din viață.

Vedeta, aflată în stare de șoc a anunțat că Jeff Thrasher, a murit, luni, 23 noiembrie, la vârsta de 54 de ani. Dezvăluirea a fost făcută pe rețele de socializare.

„O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris Linda Gray lângă o fotografie în care fiul său.

Fanii sunt în stare de șoc

Imediat după apariția anunțului, fanii au început să îi transmită condoleanțe și gânduri bune și de încurajare. „Îmi pare rău de pierderea fiului tău, Linda”, „Să se odihnească în pace. Multă dragoste și lumină”, „Nu există cuvinte pentru așa ceva”

„Îmi pare rău pentru pierderea dumneavostră. Rămâneți puternică”,  „Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru dumneavoastră în acest moment trist”, sunt doar câteva din multele mesajele menite să o întărească pe Sue Ellen. Deocamdată nu s-a anunțat cauza morții lui Jeff.

Cine a fost Jeff Thrasher

Jeff Thrasher a lucrat ca realizator și producător pentru mai multe proiecte TV, printre care Junior Chef Showdown, un show în care copiii își demonstrează talentele în bucătărie, sau The Amazing Race Canada și Canada’s Smartest Person.

De asemenea, în 2017, Jeff a regizat show-ul de televiziune Furze World Wonders. Linda Gray a debutat ca fotomodel, ca mai apoi să joace în serialul ”Dallas” din 1978 până în 1989, scrie impact.ro. 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *