Posted at 09:22h

in

Living

,

News
by

Vă invit să considerați ediția din decembrie a revistei VIVA! ca un cadou de care să vă bucurați în serile deja geroase de iarnă. Tocmai de aceea v-am pregătit interviuri și articole cu persoane de elită din spațiul public, ale căror povești de viață chiar sunt inspiraționale. Și, nu în ultimul rând, câteva idei de cadouri din zona Beauty & Fashion, în cazul în care aveți nevoie de un strop de inspirație în plus.

Teo Trandafir este un icon al televiziunii din România. Este un model de profesionalism pentru toate cele care aspiră la o carieră pe micul ecran, este un exemplu de forță și de tărie pentru toți cei care au avut o cumpănă în viață, este o sursă de energie pentru toți cei care o urmăresc, la TV, de un sfert de secol. Cine e Teo Trandafir, dincolo de micul ecran? Ce temeri are, cum trece peste greutăți, care e ideea ei despre fericire, ce o împlinește și ce o dezamăgește? Aflați totul, într-un interviu de o maximă sinceritate. Un interviu în care vorbește deschis despre fiica ei, Maya, despre relația dintre ele, despre cum i-a spus că este adoptată și ce relații există între ele și părinții naturali ai fetiței.

Maia Morgenstern este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, succesul ei depășind de mult granițele țării. Cu siguranță că nu ați uitat rolul magistral din Patimile lui Hristos’… În ediția de decembrie, Maia Morgenstern împărtășește cu noi amintiri de pe platourile de filmare sau din spatele scenei, dar ne oferă și detalii extrem de interesante despre viața ei de dincolo de carieră. Un om cu povești și cu pilde imposibil de ignorat!

Citește mai multe despre noua ediție a revistei Viva!, aici.


roxana.cornac

roxana.cornac@glamour.ro

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *