DJ-ul italian Joseph Capriati se lupă pentru viața sa. Acesta este internat în stare critică după ce a fost înjunghiat de propriul tată. Totul a pornit de la o dispută de familie care s-a încheiat tragic.

Joseph Capriati este cunoscut publicului din România după recordul pe care l-a stabilit la ediția a 25-a  festivalului Sunwaves din Mamaia, unde DJ-ul italian și-a încheiat setul după 27 de ore și 40 de minute de spectacol neîntrerupt. Muzicianul e rezident în Ibiza, dar din cauza pandemiei de coronavirus se întorsese în Italia și trăia în casa părinților săi.

În seara zilei de 8 ianuarie, la o masă în familie, între DJ și tatăl acestuia a izbucnit o dispută, care a fost finalizată într-un mod tragic. Se pare că Joseph Capriati a fost înjunghiat în piept de tatăl său, cu un cuțit de bucătărie. Mai mulți membri ai familiei erau de față.

Imediat după incident DJ-ul a fost transferat la spitalul din Caserta, în sudul Italiei, unde a fost supus unei operații de pneumotorax.

„A fost adus cu o leziune toracică foarte profundă, care pune viața în pericol, care a afectat plămânii.”, a declarat Albert D’Agostino, directorul departamentului de chirurgie a traumelor din spital

Arestat pentru tentativă de omor

În urma celor întâmplate, tatăl DJ-ului, în vârstă de 61 de ani, fără antecedente, a fost arestat pentru tentativă de omor și a fost dus la închisoare. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ: A MURIT CUNOSCUTUL DJ PASCAL! ”ADIO, PRIETEN DRAG!”)

Potrivit unei reconstituiri inițiale a faptelor, vineri seară între tată și fiu s-a născut o ceartă din motive mărunte și apoi a degenerat. Cearta i-ar fi implicat pe DJ și, de asemenea, pe alți membri ai familiei. Tatăl a luat atunci un cuțit de bucătărie, lovindu-l pe fiul său în piept. Agenții au confiscat arma.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *