Tzancă Uraganu s-a distrat cu zeci de invitați cu ocazia zilei sale de nume. Însuși cântărețul a postat imaginile care pot crea oricând o revoltă, din cauza faptului că petrecerile sunt interzise în această perioadăa pandemiei de coronavirus.

Deși în urmă cu câteva luni a fost „lovit” chiar el de virusul ucigaș, Tzancă Uraganu nu se teme nici de boală, nici de lege. Dovadă stă în imaginile urcate de acesta pe Facebook de Sfântul Andrei. Peste 50 de oameni petrec îmbulziți în locuința acestuia. Printre persoanele cunoscute care au luat parte la petrecere se numără și Florin Salam, Vali Vijelie, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju, cântăreața Narcisa, dar și Andreea Tonciu împreună cu soțul ei.

CITEȘTE ȘI: Culisele disputei dintre Tzancă Uraganul și Lambada. Cum s-a ajuns la cererea de ordin de protecție împotriva cântărețului. “Nu i-am dat nici măcar o palmă”

Mai mult decât atât, Tzancă Uraganu le-a mulțumit tuturor invitaților că l-au onorat cu prezența.

„S a văzut cine m-a iubit, lângă mine au venit !!!!!!!!!!!!! Am făcut și eu ce am putut in limita !! Multumesc tuturor celor ce sunt lângă mine și tuturor colegilor lăutarilor ce m-au onorat și m-au bucurat cu prezenta lor ! Merge banda !!!!!”, a scris manelistul la postarea filmulețului pe contul său de Facebook.

Cu toate acestea, petrecerea de amploare poate avea consecințe grave pentru petrecăreți. Persoanele care au participat la evenimentul privat susținut în mod ilegal riscă amenzi usturătoare.

CITEȘTE ȘI: Laurette și Tzancă Uraganul, surprinși în ipostaze incendiare: ”Încerc să îl cuceresc”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *