Tristan Tate este un personaj controversat în showbiz-ul autohton. Fostul Biancăi Drăgușanu epatează ori de câte ori își face apariția. Bolizi de sute de mii de euro, petrecerile și bombele sexy cu care se afișează sunt elementele care-l definesc cel mai bine. 

Tristan Tate a declarat întotdeauna că este un tip care a plecat de jos, dar care a știut cum să-și folosească mintea pentru a se îmbogăți. Mare parte din averea pe care frații Tate o dețin provine din studiourile de videochat, dar și din alte afaceri care-și desfășoară activitatea în online. Fostul Biancăi Drăgușanu nu a ratat nicio ocazie de a se lăuda pe Instagram sau în interviurile pe care le-a dat că are bani și își poate satisface orice poftă. Ați zice că tot ce se vede în online poate fi „fake-uit” și că nu reprezintă deloc realitate. De la această premisă a plecat și Tate în momentul în care a postat, pe Instagram, factura ultimelor mașini achiziționate.

Se poate vedea din imagine că Tate a scos din buzunat 358.376,65 euro pentru un McLaren 765LT și 3,48 de milioane de euro pentru un Bugatti Chiron. Cu toate acestea, bolidul de lux cu care goni pe șoselele din România încă nu a intrat în posesia lui. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu mai are de așteptat câteva luni până când bijuteria pe patru roți va sta lângă ceilalți bolizi de lux, peste zece la număr. Prețurile celorlalte autoturisme pe care le dețin variază între 80.000 de euro și câteva sute de mii.

Tristan Tate și fratele său au plecat de jos

Andrew și Tristan Tate s-au născut într-o familie săracă din Anglia, însă s-au luptat să trăiască viața lipsită de griji pe care o au acum.

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui. Dacă nu era kickboxing-ul, nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickbox-ing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”,declara, în urmă cu ceva timp,Tristan Tate.

CITEȘTE ȘI: „ ANDREW TATE, REȚINUT ÎNTR-UN DOSAR PENTRU OMOR ȘI TRAFIC DE DROGURI. PRIMELE DECLARAȚII ALE FOSTULUI “CUMNAT” AL BIANCĂI DRĂGUȘANU

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *