Tot ce trebuie să știi despre machiajul superb purtat de Priyanka Chopra la nuntă

06 Dec Tot ce trebuie să știi despre machiajul superb purtat de Priyanka Chopra la nuntă

Posted at 11:51h

in

Beauty

,

Stars
by

Pryianka Chopra și Nick Jonas au avut două ceremonii de nuntă fabuloase. Pe Instagram au apărut, în sfârșit, fotografii de la superbele evenimente, și nu am putut să nu admirăm lookul miresei. Makeup artistul ei a dezvăluit tot ce trebuie să știi despre machiajul purtat de Priyanka la nuntă.

Piele radioasă, ochi subtil accentuați și buze intense – acestea au fost cele trei direcții principale urmate de makeup artistul Yumi Mori, responsabil pentru machiajul purtat de Priyanka Chopra la nunta cu Nick Jonas.

Tot ce trebuie să știi despre machiajul superb purtat de Priyanka Chopra la nuntă

Mori a dezvăluit, pentru GLAMOUR US, toți pașii pe care i-a urmat în realizarea lookului de mireasă al Priyankăi Chopra. Makeup artistul a folosit exclusiv produse Marc Jacobs, care au ajutat la obținerea unui aspect perfect radios al pielii.

Acestea fiind spuse, primul pas pentru Mori a fost să creeze „un look frumos, aproape blurat și totuși natural, al pielii”. Pentru asta, a aplicat Accomplice Instant Blurring Beauty Powder și Accomplice Concealer & Touch-up Stick, două produse care nu au fost încă lansate oficial. „Am vrut ca pielea ei să strălucească și să fie radioasă”, a explicat Mori.

Pentru zona ochilor, make-up artistul a aplicat o nuanță corai pentru a accentua subtil culoarea naturală a irisului Priyankăi. Lookul a fost completat de mascara, cu ajutorul căreia Mori a conferit un volum dramatic genelor.

Dacă până aici întregul look părea a fi ultra-natural și deloc îndrăzneț, makeup artistul a păstrat elementul-surpriză pentru ona buzelor. Mori a aplicat rujul Le Marc Lip Creme Lipstick în nuanța Boy Gorgeous, un roșu catifelat cu subton cald, ușor trandafiriu.

Rezultatul final a fost un look superb de mireasă, nici prea cuminte, nici prea îndrăzneț – just right. Presimțim că machiajul purtat de Priyanka Chopra la nuntă va fi recreat de o mulțime de viitoare mirese în anul ce urmează.

Foto: Hepta


Cezara Palade

palade.cezara@gmail.com

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *