Oana Zăvoranu a răspuns, într-un Insta Story, întrebările venite de la fanii ei. Și a făcut-o, ca de obicei, cu o sinceritate dezarmantă. Ba chiar a surprins, la unele întrebări. A spus că nu are idoli, întrebată fiind, dar a făcut un top al celor care o impresionează. Vlad Țepeș și Hitler se află perintre ei. 

Oana Zăvoranu a săspuns sec: ”Nu am idoli, am oameni care îmi plac enorm!” Michael Jackson în topul care cuprinde nu mai puțin de 20 de persoane care au schimbat istoria, în toate domeniile. Interesant este că Vland Țepeș și Hitler se află în partea superioară a clasamentului, pe locurile 5 și 6. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU O IA LA BANI MĂRUNȚI PE IUBITA LUI ALEX PIȚURCĂ „CÂH CRIZATA VĂ ARATĂ ȘI CÂND STĂ PE WC”)

TOP 20 Oana Zăvoranu! Hitler sau Vlad Țepeș se regăsesc pe listă

Altfel, Oana are, se pare, o părere bunicică despre realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, despre care, la fel, a fost întrebat de o fană a ei. Despre el crede, însă, că e ușor ”dus cu pluta”. ”Ce părere ai despre Mircea Badea”, a fost întrebarea unei admiratoare a Oanei, iar vedeta a răspuns fără să ezite: ”Îl duce capul. Restul … bălăceanca. N-are nici ăsta toate țiglele pe casă!” Prezentatorul este, după cum se vede, în grațiile Oanei, altfel, cine știe ce se întâmpla cu el în Story-ul făcut în urmă cu puțin timp. (NU RATA: A DAT DE PĂMÂNT CU INFLUENCERELE, DAR E ABIA ÎNCEPUTUL! ANUNȚUL FĂCUT DE OANA ZĂVORANU: ”O SĂ FIE SHOW!”)

Este cunoscut faptul că Oana Zăvoranu a lansat un tir prelungit de acuze asupra majorității vedetelor din showbizz-ul autohton. Adelina Pestrițu, Oana Roman, Bianca Drăgușanu sau Inna sunt printre vedetele care au avut multe de auzit despre greșelile lor în postările Oanei.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *