Teo Trandafir și Mircea Badea se pot lăuda cu o experiență de ani de zile în lumea televiziunii și amândoi reprezintă personaje puternice, pe care oricine le cunoaște și despre care oricine știe câte ceva. Ei bine, dar câți știu, oare, că cei doi au lucrat împreună, iar la un moment dat chiar au existat zvonuri că ar avea „bucurii” unul la celălalt?

Teo Trandafir și-a obișnuit fanii cu un stil extrem de sincer, așa că nu este de mirare faptul că prezentatoarea de la Kanal D dă totul pe față, ori de câte ori are ocazia.

Întrebată fiind de jurnalista Denise Rifai dacă l-a văzut vreodată pe Mircea Badea ca pe un posibil iubit, Teo Trandafir a oferit un răspuns surprinzător, care i-a făcut pe internauți să râdă în hohote.

Teo Trandafir și Mircea Badea au lucrat împreună

La un moment dat, Teo Trandafir și Mircea Badea au lucrat împreună, dar între cei doi nu a fost niciodată vorba de o altă relație decât una profesională și de prietenie. Întrebată fiind dacă l-a văzut vreodată pe Badea ca pe un posibil iubit, Teo Trandafir a răspuns:

„Niciodată! Era și o diferență foarte mare de vârstă între noi, era minor când l-am cunoscut. La vremea respectivă, când l-am cunoscut, mi s-a dat în brațe un format, eu venind de la radio. Și am zis, bine, dar cum fac eu un format despre care habar nu am. Eu făcusem radio toată viața, iar pe Badea nu puteam conta, pentru că nu mai lucra pentru ei. Le-am zis că trebuie să-l aducă pe Badea înapoi și om vedea ce-om face.

Și de acolo am pornit-o, doi apucați, iar râsul a început într-o bună zi când făceam Bursa locurilor de muncă, în 1994 – 1995, când o societate comercială angaja lucrători bohroverchist, n-am să uit niciodată în viata mea. Mircea m-a întrebat ce o fi aia „lucrători bohroverchist” și am râs cam trei ore. Am râs, în condițiile în care nu toate știrile erau de amuzat. Și am ținut-o așa, până ne-a chemat pe amândoi Radu Coșarcă și ne-a spus: Râdeți ca doi cretini, râdeți aiurea, o să vă dau afară! Noi numai când auzeam repetiția verbului „a râde”, mai rău de montam și încercam să ne gândim la ceva rău.

Apoi ne-a întrebat: Bă, gata! Are cineva vreo întrebare de pus? Și-l văd pe Mircea: Da, eu aș dori să întreb ceva. Iertați-mă, vă rog, la câte zile vă spălați pe cap?

Ăsta a fost pentru mine unul dintre cele mai greu de depășit momente din viața mea, pentru că am crezut că râd până leșin”, a răspuns Teo Trandafir, în direct la Kanal D.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *