În urma morții legendarului fotbalist Diego Maradona a fost demarată o anchetă, iar Leopoldo Luque, medicul personal al acestuia, este cercetat sub suspiciunea de omor involuntar. Autoritățile au făcut percheziții în casa și biroul medicului.

Familia fotbalistului a menționat că acesta s-a certat cu doctorul cu puțin timp înainte de deces. Duminică, poliţia a desfășurat percheziției la biroul şi casa lui Leopoldo Luque, de unde au fost confiscate laptopuri, fișe medicale și telefoane mobile. (CITEȘTE ȘI: DALMA MARADONA, MESAJ SFÂȘIETOR DUPĂ ÎNMORMÂNTAREA TATĂLUI EI: “AȘTEAPTĂ-MĂ ACOLO, TE IUBESC”)

Anchetorii vor să afle ce tratament i-a prescris medicul și de ce nu a pomenit numele lui Maradona când a sunat la ambulanță. În același timp Matias Morla, avocatul lui Diego Maradona, reclamă faptul că ambulanța a venit cu o întârziere considerabilă după apelul de urgență.

„Aşa cum informează Parchetul din San Isidro, este inexplicabil faptul că timp de 12 ore prietenul meu nu a avut parte de controlul personalului sanitar dedicat acestor scopuri. Ambulanţa a venit cu o întârziere de mai mult de o jumătate de oră, ceea ce a fost o idioţenie criminal. (…).

Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea şi voi cere ca aceste consecinţe să fie investigate până la capăt. Aşa cum mi-a spus Diego: Eşti soldatul meu, acţionează fără milă”, a scris joi avocatul Matias Morla pe Twitter.

Medicul își susține nevinovăția

Leopoldo Luque s-a arătat extrem de afectat în urma perchezițiilor. Medicul își susține nevinovăția și a declarat că a făcu tot ce se pute face pentru marele fotbalist. Mai mult, acesta a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea cu jurnaliștii și a mărturisit că a fost surprins de percheziții. (VEZI ȘI: INCIDENTE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI MARADONA! FOSTUL FOTBALIST, ÎNHUMAT ÎN SECRET, LA MIEZUL NOPȚII VIDEO)

„Mă simt îngrozitor că prietenul meu a murit. Dar nu eu sunt responsabil pentru asta. Știu ce am făcut cu Diego și cum am procedat. Pot să explic totul. Sunt absolut sigur că am făcut tot ce puteam face pentru Diego”, a declarat medicul, potrivit The Guardian.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *