De mai bine de șase ani, Steliano Filip Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca. În urmă cu trei ani, aceștia au deveni pentru prima dată părinți. Deși, relația nu a fost întotdeauna presărată doar cu momente fericite, cei doi au avut puterea să treacă peste orice obstacol. Au demonstrat în felul acesta că iubirea întotdeauna învinge. Și dacă tot vorbim de iubire, de ziua Biancăi, fotbalistul a postat pe Facebook o dovată de iubire, un mesaj emoționant.

Bianca Filip împlinește 26 de ani și, așa cum era de așteptat, cele mai frumoase urări le-a primit din partea familiei. De departe, poate cel mai impresionant, a fost cel primit de la soțul ei. Steliano Filip și-a arătat o latură mai puțin cunoscută. Fotbalistul a postat pe contul lui de Facebook un mesaj emoționant prin care-i mărturisește Biancăi cât de importantă este pentru el.

„Dragostea mea, astăzi este ziua ta și este despre tine. Așa se spune în mod normal când e ziua cuiva, dar pentru mine în fiecare zi este despre tine. Despre tine și despre noi. Iți mulțumesc că m-ai învățat să iubesc cu adevarat. Poate că uneori sunt capricios, enervant și devin chiar insuportabil, dar vreau să știi, dragostea mea, că toate astea sunt parte din mine, dar o parte minoră. Majoritatea ființei mele este dedicată ție și numai ție. Și tu știi foarte bine asta. Chiar și când sunt insuportabil, eu tot te iubesc pentru că am găsit în tine soția perfectă și mama perfectă. Ii mulțumesc Lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale. La multi ani, soția mea! Te iubesc și am să o fac pentru eternitate! ” , a fost mesajul postat de Steliano Filip pe Facebook.

Steliano Filip s-a botezat la neoprotestanți

În urmă cu un an în viața lui Steliano Filip avea loc un eveniment important. Fotbalistul s-a botezat la neoprotestanți.  La 25 de ani, fotbalistul a primit botezul în fața familiei, dar și a altor persoane. Acesta este și unul dintre motivele pentru care Steliano și Bianca nu s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu, ci doar civil. Pentru că cei doi au religii diferite și niciunul nu vrea să renunțe la religia adoptată, nu se poate face uniunea lor în Biserică. Steliano Filip și Bianca s-au căsătorit în urmă cu doi ani și au împreună o fetiță pe nume Anais.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *