După ce într-un final reușiseră să se împace cu Aurah Ruiz, Jese Rodriguez a reușit să o comită din nou. Jucătorul a fost prins în fapt de fosta soţie cu o altă femeie. Episodul, parcă rupt din telenovele, a fost filmat.

Incidentul s-a produs la doar o zi după ziua de naștere a Aurei. „Eşti un fiu de căţea” şi „ţi-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tatăl copiilor mei”, a urlat femeia.

Conflictele din trecut

Jese Rodriguez și Aurah Ruiz au avut conflicte dure în trecut, când femeia l-a acuzat că nu vrea să îi plătească pensia alimentară.

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. . Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun!”, spunea Aurah în trecut.

Sportivul mai are doi fii din relația cu Melody Santana, Jese Jr. și Neizan, pe lângă fiul cu Aurah, Nyan, și cel cu Janira, botezat Kenai.

Jese Rodriguez, 28 de ani, are un salariu de 5 milioane de euro pe an la PSG. Aura Ruiz este o prezență incendiară pe rețelele de socializare, unde publică poze foarte sexy, din ședințe foto sau din vacanțe. Pe platforma Instagram, bruneta are 562.000 urmăritori, ce abia așteaptă noi postări de senzație.

Citește și: GALERIE FOTO: Jese Rodriguez se pregătește să devină tată pentru a 5-a oară și s-a împăcat cu Aura Ruiz!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *