Soțul Roxanei Vancea trece prin momente grele. Bărbatul are nevoie de ajutorul specialiștilor pentru a-și rezolva o problemă de sănătate. Vedeta este alături de el la orice pas.

Dragoș, partenerul de viață al Roxanei Vancea, a apelat la ajutorul specialiștilor pentru o problemă ce ține de articulații. Mai exact, s-ar părea că bărbatul are o inflamație la genunchiul stâng, iar pentru asta are nevoie de kinetoterapie.

Pentru că nu a vrut să-și lase soțul singur în astfel de momente, Roxana Vancea a mers împreună cu el la un centru de diagnosticare și tratament. Dar, pentru că ședințele la un astfel de centru sunt lungi și plictisitoare, vedeta a fost cea care a făcut minutele petrecute acolo să fie mai ușoare, prin niște glumițe nevinovate.

VEZI ȘI UN AN DE LA MOARTEA CRISTINEI ȚOPESCU. CARE A FOST MARELE REGRET AL JURNALISTEI

Viața Roxanei Vancea de când a devenit soție și mamă

De când s-a căsătorit cu Dragoș Paiu și a devenit mama lui Milan, copilul pe care soțul ei îl are dintr-o relație anterioară, Roxana Vancea pare să fie cu totul altă persoană.

Dacă înainte să facă pasul cel mare declara nu se gândește la căsătorie, Roxana acum și-a schimbat complet părerea și spune că Dragoș este dragostea vieții ei.

„Ținând cont că înainte de această relație am refuzat ideea de căsnicie, normal că, în momentul în care am ales să mă căsătoresc cu Dragoş, a fost pentru că am simțit că e pentru totdeauna”, a spus Roxana Vancea,  într-un interviu dat Viva!

Mai mult, vedeta povestește cât de mult i s-a de când în viața ei a apărut un copil.

„Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, a mărturisit Roxana.

Citește și: Roxana Vancea s-a de gol în fața fanilor care au întrebat-o dacă vrea un copil. Răspunsul a uimit pe toată lumea

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *