Scandal în trafic, în zona Dristor, în care a fost implicat soțul Andreei Tonciu! Se pare că bărbatul a fost tăiat cu un cuțit de către un alt conducător auto, spre disperarea Andreei. La locul incidentului a sosit Poliția, dar și o ambulanță, iar rănitului i s-au acordat îngrijiri medicale.

Andreea, șocată de cele întâmplate, a izbucnit. ”Unde suntem noi, în junglă, oameni de ăștia nebuni”, strigă femeia, disperată, în timp ce bărbatului i se acordă îngrijiri medicale. ”Deci în 2020 mergi cu mașina și te ia lumea la bătaie”, a continuat vedeta de la ”Bravo, ai stil”. (CITEȘTE ȘI: BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES” A RĂPUS-O PE ANDREEA TONCIU: „ÎMI ESTE FOARTE RĂU! NU MAI POT SĂ STAU ÎN PICIOARE”)

”Cine atacă cu cuțit, fraților, în ce lume trăim. Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Nu se poate așa ceva”, mai strigă Andreea. Șiu sora ei, Lorena, aflată în mașină, s-a arătat revoltată de ceea ce s-a întâmplat în trafic, în Capitală.

Agresorul soțului Andreei Tonciu, căutat de Poliție

Polițiștii Capitalei sunt pe urmele bărbatului care l-a atacat pe soțul Andreei Tonciu. Pentru a veni în sprijinul lor, vedeta de la Bravo, ai stil a postat câteva imagini cu mașina pe care o conducea acesta, dar chiar și cu agresorul. Tânărul este îmbrăcat într-o pereche de jeansi albaștrii, o cămașă albastră și o vestă neagră. „Poliția este în alertă. Îl caută pe acest individ care ne-a atacat cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu în dreptul pozei celui care l-ar fi tăiat pe soțul ei. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU ÎI DĂ REPLICA OANEI ZĂVORANU: „CUM POȚI SĂ JUDECI O PERSOANĂ CÂND TU EȘTI MAI GRAV?”)

Iată și comunicatul Poliției, după incidentul din trafic: ”Astăzi, în jurul orei de 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *