Soția și fiica lui Șerban Copoț au fost externate din spital. Artistul a transmis un mesaj emoționant după ce s-a reîntregit familia.

Bucurie imensă în familia lui Şerban Copoţ, de la Animal X. În urmă cu trei zile, soţia solistului a adus pe lume cel de-al treilea copil al cuplului. Astăzi, Șerban Copoț a devenit tătic de fetiță!

Roxana și Șerban sunt împreună de 15 ani și mai au împreună doi băieți, Teddy (8 ani) și Alex (4 ani). De dragul lor, Șerban Copoț a lansat două cărți şi albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate şi comunică în prezent cu fanii prin intermediul blogului său, unde deseori postează informaţii şi păreri despre creşterea sănătoasă a copiilor.

În contextul pandemiei de coronavirus, artistul nu și-a putut vedea soția și fiica în perioada în care au stat în spital. Astăzi, însă, s-a reîntregit familia.

Șerban Copoț, copleșit de emoții

Soția și fiica lui Șerban Copoț au fost externate din spital. Artistul a publicat o fotografie emoționantă cu cele două și a transmis și un mesaj pe contul său de Instagram, după ce s-a reîntregit familia. (CITEȘTE ȘI: ŞERBAN COPOŢ ÎN CULMEA FERICIRII! ARTISTUL A ÎMPĂRTĂŞIT VESTEA CU FANII SĂI)

”Gata, acasă în cuibul nostru. Au fost multe emoții, ne-a fost greu că nu am putut să la vizităm deloc, dar acum e totul bine 😊 Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune”, a scris Șerban Copoț pe Instagram.

Soția și fiica lui Șerban Copoț au fost externate din spital

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *