Cătălin Măruță a fost luat prin surprindere de Sorin de la Akcent, în propria emisiune, când prezentatorul l-a supus unei provocări. Însă de marea provocare a luat pare însuși inițiatorul ei.

Cătălin Măruță l-a avut invitat în emisiunea sa de la Pro TV pe Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent. El a participat în cadrul provocării, Spui tot sau îți ia gura foc, acolo unde Cătălin Măruță a rămas surprins când Sorin a afirmat că ar face amor cu soția lui, Andra.

Prezentatorul Cătălin Măruță a citit întrebarea: ”Cu ce persoană din showbiz ai vrea să ai o aventură de-o noapte?”. A fost chiar prima întrebare din cadrul provocării. Sorin Brotnei a dat un răspuns rapid și surprinzător: Andra Măruță.

CITEȘTE ȘI: Cât scoate Andra Măruță din buzunar, pentru educația copiilor săi. Suma pe care o plătește lunar este una colosală

Sorin Brotnei nu a aplanat subiectul controversat. Inițial, Cătălin Măruță i-a răspuns: ”Deci faci d-astea”. Apoi, prezentatorul a început să râdă. Însă, cântărețul a continuat pe aceeași idee. ”Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”, a spus artistul. La acest comentariu, Măruță a continuat să zâmbească și a schimbat subiectul.

CITEȘTE ȘI: Cât scoate Andra Măruță din buzunar, pentru educația copiilor săi. Suma pe care o plătește lunar este una colosală

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *