Petruța Dobre, sora celebrului Babi Minune, este o adevărată bombă sexy. Suplă, frumoasă și talentată, la 21 de ani este singură, dar se simte foarte bine. Solista nu a avut niciodată un iubit oficial! Are şi o explicaţie pentru situaţia asta.

Tânăra intrepretă de muzică de petrecere îi calcă manelistului pe urme când vine vorba de succes. Are, deja, colaborări cu artiști consacrați din domeniu, precum Alex Mica sau What’s UP, în ciuda faptului că, în urmă cu doar câțiva ani, era doar puștoaica drăguță din videoclipurile fratelui său.

Acum însă fetița simpatică s-a transformat într-o adevărată domnișoară frumoasă și sexy care, deși este foarte curtată de bărbați, nu are un iubit! Îşi doreşte foarte mult să cunoască iubirea adevărată, însă cariera este pe primul plan în acest moment. Mai mult, tânăra recunoaște că nu prea are încredere în bărbații din ziua de astăzi, ăsta fiind un alt motiv pentru care este încă singură. „Eu nu am avut niciodată un iubit oficial. Încă sunt tânără şi nu trebuie să disper. Poate că şi din cauza timpului meu care este foarte full, mă concentrez foarte mult pe cariera. Dacă aş avea un iubit nu aş avea timp să mă ocup de el. Îmi doresc pe cineva care să mă înţeleagă.

Vreau să cunosc acea iubire unică. Dacă e să mă mărit, mă şi mărit. Isteţ trebuie să fie. Nu mă grăbesc și nici nu caut. Las totul sa vina de la sine. Cred foarte mult în destin, știu ca Dumnezeu îmi va pregăti cu siguranța ceva bun și de lungă durata. În ziua de azi cam greu să mai găsești pe cineva care sa te iubească sincer și din suflet. Nu mai este iubirea de altădată… acum este la „moda” câte 2-3 iubite… când te supăra una te duci la cealaltă și tot așa… de asta sunt și singura nu prea am încredere în bărbați!”, a dezvaluit Petruta Dobre.

Cum își menține silueta Petruța Dobre

Frumoasa solistă a mărturisit ce face ea pentru a fi frumoasă și care sunt trucurile la care apelează în această perioadă a anului. “Sportul, odihnă și gândirea pozitivă”, a spus Petruța. Dacă se întâmplă să ia câteva kilograme în plus, noua revelație a muzicii de petrecere știe cum să scape de ele. „Nu țin nicio dieta deocamdată, sunt prea pofticioasă, dar nu întrec niciodată măsura. Oricum, nu sunt grasă, am 50 de kg, și încerc să mă mențin la greutatea asta. Fac și sală atunci când am timp! Duc o viață destul de echilibrată și încerc să nu abuzez de nimic!”, a mai mărturisit Petruța.

Mai mult, artista a dezvăluit unde se vede peste 5 ani. „Planul meu pe viitor este să evoluez cât de mult se poate în muzică pentru că eu aici nu mă opresc. Peste 5 ani m-aș vedea pe o scenă cu sute de oameni care mă vor aplauda și vor cânta cu mine. Îmi place să visez mult… sper că într-o zi visul să fie realitate, Doamne ajută”, spune, plina de optimism, frumoasa căntăreață.

Sora lui Babi a apărut de mică în videoclipuri, însă atunci nu făcea altceva decât să danseze alături de fratele ei, îmbrăcată într-o rochie tradițională țigănească. Fetița energică și candidă de atunci a crescut, iar astăzi vrea să revoluționeze muzica, adoptând un stil ușor diferit de cel al fratelui său, care cântă mai degrabă muzică de petrecere. Petruța Dobre este una dintre cele mai urmărite artiste de pe Youtube. Prima ei melodie, „Ba la mine, ba la ea”, a strâns 17 milioane de vizualizări în doar 4 luni, aceasta fiind și piesa care i-a adus faima, moment în care lumea a început să se întrebe cine e, de fapt, artista. Piesele sunt produse de Florin Nek, printre vedetele pentru care a compus fiind Vlăduța Lupău și Carmen de la Sălciua.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *