Posted at 16:17h

in

Deco

,

Living
by

Atunci când familia primește un nou membru, asigurarea celor necesare pentru creșterea corespunzătoare a acestuia este necesară. Când cel mic beneficiază de condiții de confort sporite, respectiv când părinții se îngrijesc de acesta după cum se cuvine, este favorizată dezvoltarea sănătoasă a acestuia.

Cu toate că nu există reguli scrise legat de cum trebuie amenajată camera noului născut, anumite aspecte reprezintă măsuri obligatorii de luat, care vor dicta nu doar nivelul de confort de care va avea parte cel mic, ci și cel de siguranță. Amenajarea camerei copilului este o misiune importantă, motiv pentru care Babytrend.ro, un magazin specializat în articole pentru bebeluși, iese în întâmpinarea părinților cu soluții variate.

Acestea au fost raportate atât la nevoile celor mici, cât și la posiblitatea financiară a părinților. Fiecare se poate orienta astfel în alegerea articolelor pentru camera copilului după preferințe și buget. Iată care sunt aspectele neapărat necesar de achiziționat înainte de a se naște copilul.

  • Pătuțul

În condițiile în care lista de opțiuni ce vizează această piesă de mobilier este atât de variată, orientarea după cele care se pliază îndeosebi pe partea de funcțională este o prioritate, însă și celalalte își aduc contribuția în ceea ce privește confortul fizic al noului născut.

În această privință, magazinul babytrend.ro propune diverse categorii de pătuțuri dintre care părinții pot alege: din lemn, pliante, transformabile, sub diverse forme. Aceștia trebuie să se orienteze însă și după nevoile părinților. La ce se referă acestea? Cei care călătoresc în cea mai mare parte a timpului vor găsi în modelele pliante o rezolvare eficientă, întrucât le pot transporta cu ușurință. Raportarea la sexul copilului poate fi o modalitate simplă de a alege modelul potrivit (culori, imprimeuri, forme),.

Modelele din lemn reprezintă opțiunea clasică, preferată de părinți pentru că prezintă rezistență și pot fi folosite și în anii următori, pentru posibilii frățiori. Nu numai acesta este însă motivul pentru care este preferată această linie de pătuțuri. Stabilitatea pe care reușesc să o asigure și siguranța sunt alte două aspecte de luat în calcul.

  • Salteaua

Nu orice model este potrivit pentru bebeluș. Contează enorm ca materialul din care este confecționată, respectiv cel în care este îmbrăcată salteaua să fie prietenos cu pielea sensibilă a micuțului. În această privință sunt disponibile pentru achiziționare modele variate pe www.babytrend.ro. Sunt preferate cele din fibre de cocos sau din bambus pentru calitățile excepționale ce le prezintă. Împiedică impregnarea bacteriilor, astfel că este eliminat riscul ca pielea bebelușilor să dezvolte alergii sau probleme respiratorii.

Acestea reușesc să păstreze temperatura naturală a corpului, fiind ideale atât pe timp de vară, cât și de iarnă. O recomandare în acest sens este produsul Baby Bamboo, ideal pentru că asigură adoptarea unei poziții ortopedice corecte a corpului. Cel mic are astfel parte de un somn liniștit și odihnitor. Este potrivit acest model de saltea și datorită bazei solide pe care o prezintă, mai ales în primul an de viață al bebelușului, în care trece prin perioadele cele mai intense ale creșterii.

  • Mobilierul

Seturile de mobilier, respectiv dulapiorul în care vor fi depozitate hăinuțele și comoda, pentru lucrurile celui mic, reprezintă de asemenea o achiziție de realizat. Cei interesați dispun de soluții variate în acest sens pe www.babytrend.ro, constând în seturi de mobilier cu design-uri unice, care reușesc să îmbine cu succes minimalismul modern cu eleganța clasică. Compartimentate util, acestea se prezintă sub o versatilitate aparte, fiind astfel ușor de încadrat în decorul camerei. Seturile care includ și pătuț sunt o opțiune întrucât acestea se pot adapta cu ușurință după cum crește micuțul. Se poate transforma treptat din pat pentru bebeluș în cel pentru junior și apoi într-o sofa elegantă.

Se disting produsele promovate pe www.babytrend.ro printr-o serie de caracteristici aparte. Astfel, rezistența este dictată de lemnul masiv din care este confecționat, iar pe partea estetică acesta dictează aspect elegant al pieselor de mobilier.

Materialele utilizate pentru îmbinarea și finisarea mobilierului sunt atent alese, astfel încât să nu dăuneze copilului. Soluțiile și cleiul folosit este certificat ca fiind non-toxice. Nivelul de siguranță asigurat de articolele propuse în cadrul acestui magazin online este atestat de certificatul ce le însoțește, acestea vizând toate normele internaționale de siguranță. Detalii tehnice cu privire la fiecare produs în parte găsesc cei interesați pe site.

Asigurarea minimului necesar pentru camera bebelușului reprezintă o necesitate pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a acestuia.

Desigur că lista de cumpărături nu se va limita la atât. Sunt necesare atât de multe pentru creșterea celor mici (marsupii copii, cărucioare, articole pentru igienă). Părinții interesați de produse de calitate, care să ofere siguranță sporită pot comanda cele necesare la prețuri rentabile de pe babytrend.ro.


Marina Sarmaniuc

marina.sarmaniuc@ringier.ro

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *