Ferma nu este numai despre cei mai puternici participanți, ci este și despre idilele care se leagă la Pro TV. În anul 2016, Maria Constantin și Marcel Toader ridicau audiențele în aer, căci cei doi concurenți nu s-au mai putut abține și au dat frâu liber imaginației și sentimentelor, devenind primii care au făcut amor la Ferma.

Maria Constantin și Marcel Toader au format un cuplu pentru o vreme, iar cei doi au participat la Ferma, în anul 2016, acolo unde au dat frâu liber sentimentelor.

Mai exact, într-o noapte „furtunoasă”, Maria Constantin și Marcel Toader au făcut sex la Ferma de la Pro TV și nu au mai ținut cont nici de camerele de supraveghere, care au înregistrat totul și le-au oferit telespectatorilor imagini dintre cele mai fierbinți.

Andrei Duban și Grațiela nu au avut același „noroc”

Tot la Ferma au participat și Andrei Duban și Grațiela, însă cei doi nu au avut același noroc și nu au putut să se desfășoare în voie.

Andrei Duban a mărturisit că nu a reușit să aibă parte de „acțiune”, pentru că nu i-au permis condițiile de la „Ferma Vedetelor”, deși el și Grațiela și-ar fi dorit acest lucru.

„Un băieţel sau o fetiţă, dar vedem când va veni. Nu, nu sunt însîrcinată. Din păcate, nu s-a întâmplat nimic la . Nici nu aveam condiţii, erau şi camerele de luat vederi. N-aveai cum. Sexul nu e un sport pentru noi. A face dragoste e o artă şi n-aveai cum acolo. Nu aveai cum să-ţi pui intimitatea pe tavă. Era mult prea intim ca să arăţi la televizor. Sau măcar să dai de înteles…”, a mărturisit Andrei Duban pentru click.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *