Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, dar nimeni nu a știut că marea actriță a avut o dorință arzătoare și a vrut cu orice preț ca în ziua înmormântării sale, să aibă alături, în sicriu, un lucru de preț la care a ținut foarte mult.

Draga Olteanu Matei a fost mereu o femeie organizată, căreia i-a plăcut ca toate lucruile să fie bine puse la punct. Tocmai de aceea, marea actriță a avut o dorință pe care cei dragi trebuiau să o îndeplinească, la înmormântarea ei.

Mai exact, Draga Olteanu Matei și-a pregătit singură înmormântarea, până la cel mai mic detaliu. Și-a cumpărat sicriu, a așezat toate lucrurile la locul lor și le-a spus celor care se vor ocupa de funeralii chiar și în ce anume să o îmbrace.

Draga Olteanu Matei și-a dorit să fie înmormântată în hainele de la cununie

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, Draga Olteanu Matei a decis ca la înmormântarea ei să poarte aceeași ținută pe care a purtat-o în ziua cununiei cu soțul său.

Aceasta a modificat ținuta la croitor, astfel încât să îi fie din nou bună și nu s-a oprit aici. Marea actriță a cerut ca în ziua înmormântării să poarte un colier din perle pe care soțul său i-l făcuse cadou, iar alături de ea, în sicriu, să fie fotografia partenerului său de viață.

Cei care s-au ocupat de funeraliile marii actrițe au ținut cont întocmai de dorința ei, astfel că astăzi, Draga Olteanu Matei a fost condusă pe ultimul drum fix așa cum și-a dorit, iar cortina a căzut pentru ea pentru ultima dată, pe scena teatrului, dar și pe cea a vieții.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *