Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară! Artistul a făcut anunțul pe contul său de Instagram și le-a mărturisit fanilor că este copleșit de emoție.

Bucurie imensă în familia lui Şerban Copoţ, de la Animal X. Soţia solistului a adus pe lume cel de-al treilea copil al cuplului. Astăzi, Șerban Copoț a devenit tătic de fetiță!

La primele ore ale dimineții, soția artistului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Roxana și Șerban sunt împreună de 15 ani și mai au împreună doi băieți, Teddy (8 ani) și Alex (4 ani). De dragul lor, Șerban Copoț a lansat două cărți şi albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate şi comunică în prezent cu fanii prin intermediul blogului său, unde deseori postează informaţii şi păreri despre creşterea sănătoasă a copiilor.

Copleșit de emoții, artistul le-a mărturisit fanilor cât de fericit este datorită noului miracol din viața lui.

”Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban Copoț pe Instagram.

De asemenea, Șerban Copoț i-a transmis un mesaj emoționant și soției sale, căreia a ținut să-i mulțumească pentru sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru familia lor.

”Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteți voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim şi nici nu o să ințelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului”, a mai scris Șerban Copoț.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *