Seeya a revenit în atenția publicului cu “Allez Lolita”, o frumoasă colaborare cu celebrul Sonny Flame! Cum sună single-ul cu un sound diferit de cel cu care artista și-a obișnuit până acum fanii, dar și cum arată noul videoclip?

“Allez Lolita mi-a plăcut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-au arătat-o cei de la Voices Media în studio. Mi s-a părut că e altceva, e o piesă veselă, nebună și energică și sper să o ascultați cu plăcere. Textul melodiei vorbește despre o fată pe nume Lolita care se luptă cu cele două laturi ale personalității ei, cea buna și cea rea, un fel de înger și demon”, a spus Seeya.

Piesa “Allez Lolita” este compusă de către Alexandra Dinu și Sonny Flame, iar producția le aparține celor de la Quna Music (Sergiu Ene, Robi Velisar, Enri Demi). Videoclipul a fost filmat în Studiourile Kentauros și a fost produs de către cei de la Călătorie Magică. Regizorii clipului sunt Bogdan Toma și Alex Marica, iar ținutele artistei au fost create special pentru conceptul videoclipului de către Alina Dedeu.

Seeya este o cântăreață născută în Chișinău, care a devenit cunoscută în muzica pop-dance din Romania și nu numai cu melodia ”Chocolata”, adunând peste 200 de milioane de vizualizări. A reușit să cucerească topurile din Rusia, Turcia, Georgia sau Azerbaijan, obținând premii importante la Music  Awards – Rusia Music Box , The Best Artist of Ajerbaijan, The Best Artist of Liban etc.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *