Laura Andreșan și-a revenit miraculos după ce a devenit mămică. Fosta profă de amor, a dat jos kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Acum, se bucură de o siluetă de invidiat. Vedeta alături de iubitul ei, Grasu XXL nu-și mai încap în piele de fericire de când au devenit părinți.

De un an Laura Andreșan se poate considera împlinită din toate punctele de vedere. Dumnezeu a binecuvântat-o cu o fetiță iar relația cu Grasu XXL e și mai sudată. Fericirea vine și din faptul că de-a lungul timpului Laura a făcut câteva schimbări majore în viața ei. Și-a urmat visul și a devenit psiholog, dar a făcut și câteva modificări fizice. A slăbit și și-a schimbat coafura. A renunțat la părul scurt care a consacrat-o și și-a lăsat părul lung care-i îmblânzește trăsăturile.

Mai mult decât atât, prin prisma meseriei pe care o practică, a învățat să se iubească și să se autodepășească.

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!”, a declarat iubita lui Grasu XXL.

Laura Andreșan și Grasu XXL formează un cuplu de 10 ani

Laura și Grasu XLL s-au cunoscut în 2007 la filmările unui videoclip, iar de atunci au rămas împreună. De-a lungul relației au avut suișuri și coborâșuri, dar de fiecare dată dragostea a învins. Scandalurile modene în care Laura Andreșan intra au fost de multe ori subiect de ceartă. Dar, cum vedeta s-a lepădat de aceele obiceiuri și s-a reinventat, și relația lor e mult mai frumoasă.

CITEȘTE ȘI: „GRASU XXL ȘI LAURA ANDREȘAN AU O FAMILIE ÎMPLINITĂ! CUM S-A TRANSFORMAT PROFA DE AMOR ÎN MAMA PERFECTĂ

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *