Elena Gheorghe are motive de sărbătoare astăzi! Băiețelul și fetița ei își serbează ziua de nume, iar Moș Nicolae a fost foarte darnic cu ei.

Elena Gheorghe și soțul ei sunt împreună de 15 ani. Cei doi au o căsnicie fericită și doi copii care le aduc bucurii zilnic. Cântăreața l-a cunoscut prima oară pe Cornel Ene când avea doar 15 ani, iar el 18. Au fost colegi în trupa Mandinga, iar ulterior s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

6 decembrie este o zi specială în familia lor. Și asta pentru că ambii lor copii își serbează ziua de nume. Nicole și Nicolas l-au așteptat, aseară, cu sufletul la gură pe Moș Nicolae. Băiețelul și fetița artistei i-au scris moșului, iar dis-de-dimineață au primit exact ceea ce au cerut.

Nicolas este fascinat de Harry Potter așa că a primit în dar două volume cu eroul lui preferat, dar și multe dulciuri. Amelie-Nicole a primit, la rândul ei, o cutie cu trandafiri roz și multe alte dulciuri. După câteva ore, a venit, însă, și o altă surpriză pentru cei mici: două torturi senzaționale! Mândră nevoie mare de copiii ei, artista a imortalizat momentul, iar fanii n-au contenit cu laudele la adresa lor.

”La mulți ani Nicholas și Nicole! Moș Nicolae e atât de bun cu noi, v-a ocrotit și v-a iubit încă din prima clipă a vieții voastre. Vă mulțumim din inimă pentru toate mesajele frumoase și toată energia voastră pură și plină de iubire! ❤️”, a postat vedeta pe pagina sa.

Elena Gheorghe și-a serbat astăzi copiii

30 iulie, o altă zi importantă în familia lor

30 iulie este o altă zi importantă în familia Elenei Gheorghe. Artista s-a născut, l-a cunoscut pe soțul ei și s-a logodit în această zi! Motiv pentru care are o semnificație aparte, pe care o va celebra în fiecare an. (CITEȘTE ȘI: SURPRIZA PE CARE ELENA GHEORGHE I-A PREGĂTIT-O SOȚULUI… PE BALCON: ”AM VRUT SĂ IMPRESIONEZ!”)

”30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Așa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viata, 15 ani de relație și 9 ani de la logodnă”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook, în dreptul unei fotografii alături de Cornel Ene, jumătatea ei.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *