La ceva timp după ce a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că își editează pozele pe care le postează pe rețelele de socializare, Daria Radionova și-a luat o lovitură puternică, la figurat evident, din partea fanilor săi. 

Rusoiaca se afișează în mediul online cu un trup de invidiat unde multe domnișoare își doresc să arate ca ea, dar se pare că în realitate iubita lui Alex Bodi nu arată exact ca în pozele publicate pe rețelele de socializare.

Dacă în imaginile de pe Instagram, vedeta arată ca în reviste, totul pare să fie o iluzie.  Darua este mult mai grasă în realitate decât în pozele pe care și le publică pe internet, sau cel puțin așa cred fanii.

Alex Bodi și-a asumat relația cu Daria Radionova cu câteva zile înainte să fie încătușat

Alex Bodi este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Potrivit unor surse judiciare, afaceristul din Mediaș ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj. Înainte să fie arestat preventiv alături de alte șapte persoane, controversatul om de afaceri și-a asumat relația cu Daria Radionova.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *