Roxana Vașniuc este implicată într-o relație de aproape șase ani și are o fetiță în vârstă de cinci anișori. Deși, vedeta și tatăl fetiței nu sunt căsătoriți își mai doresc un copil. Pandemia de coronavirus i-a împiedicat să ajungă în fața altarului, dar poate fi un prilej bun să devină din nou părinți. 

Roxana Vașniuc a ajuns în punctul în care simte că ar trebui să fie din nou mămică. Nu doar vedeta își dorește acest lucru, ci și micuța Rose-Marie. Fiica Roxanei îi spune tot timpul că și-ar dori un frățior.

„Copilul mă întreabă zi de zi: frățiorul când? Tot timpul când ne desenează, are un talent către pictură, îi place foarte mult să deseneze: mami, tati, ea și un bebe. Tot ne dă de înțeles(…)Consider că dacă aș avea și cel de-al doilea copil chiar aș fi împlinită. Parcă n-aș lăsa fetița singură. Deja e cam mare diferența, are 5 anișori. Acum este momentul.”, a mai povestit vedeta.

VEZI ȘI: „IREAL! ROXANA VAȘNIUC, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ COMPLET. NU ARE NICI MĂCAR LENJERIE INTIMĂ

Covid-19 a împiedicat-o să ajungă în fața altarului

De aproape șase ani, Roxana Vașniuc și tatăl fetiței sale se află într-o relație, însă n-au ajuns în fața altarului. Ca orice relație și aceasta a avut suișuri și coborâșuri, au avut și despărțiri, dar tot unul în brațele celuilalt și-au găsit fericirea După atâta timp, anul acesta Roxana și iubitul ei plănuiau să facă cununia religioasă, doar că pandemia de coronavirus le-a încurcat planurile.

„A venit coronavirusul ăsta, când era și eu să mă duc la altar. Trebuia să fim nași în august și noi să facem cununia la biserică. Din cauză că s-a amânat evenimentul, bineînțeles, am amânat și eu.”, a susținut Roxana, în cadrul emisiunii Star Matinal.

CITEȘTE ȘI: ” CUM AM FILMAT-O PE CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV LA UN AN DE CÂND ȘI-A MĂRIT POSTERIORUL

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *