Smiley a rămas mască după ce a văzut care sunt rezultatele de la alegerile parlamentare, de duminică, 6 decembrie. Prezența scăzută la vot, puțin peste 30 la sută, l-a făcut pe artist să reacționeze.

”Atunci când vezi cât a fost prezenta la vot…”, a scris Smiley în dreptul unei forografii în care expresia feței este cât se poate de sugestivă. ”Mulți nu au înțeles nici după atâta timp că dacă nu ies la vot…nu se schimbă nimic, trist…noi suntem plecați din România de 20 de ani și totuși votăm mereu…este dreptul nostru…”, ” Trist dar asta e. Păcat că nu am vârsta legală, ca aș fi votat..”, ”Ideal ar fi fost să îți folosești influența să îndemni oamenii să voteze”, au reaxționat fanii lui Smiley. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL ȘI SMILEY AMENAJEAZĂ CAMERA FETIȚEI. ”SĂ VEDEȚI CE AM GĂSIT!”)

Ce cadou a primit Gina de la Smiley

Gina Pistol avea să primească de la Smiley un cadou inedit. Gina a postat pe rețelele de socializare ce a găsit duminică în ghete, iar internauții au fost emoționați. O pereche de botoșei pentru cea mica a fost surpriza li Smiley! Vedeta a fost surprinsă de cadoul primit și s-a emoționat, la fel cum au făcut-o și urmăritorii ei de pe Instagram. „Și la mine a venit Moș Nicolae! Iată ce am găsit în ghete”, a scris Gina în dreptul fotografiei.

”Zâmbetul tău spune tot, ești topită de dor de bebelușa ta”, ” Cel mai frumos dar de la moș Nicolae să te bucuri din plin !!!”, ” Cam neinspirat moșul tău, mergeau mai bine niște săndăluțe pentru că atunci când o naști pe Regina nu cred că mai e iarnă. Sper, cel puțin. Ești topită toată după ea. Mai știi ca ai dat un interviu lui Mihai Morar și erai supărată despre o știre falsa cum că ești gravidă (nu erai) și Mihai ți-a spus la final că nu o să mai dureze mult până devine realitate?”. (NU RATA: ÎN LIPSA LUI SMILEY, GRAVIDUȚA GINA PISTOL ÎȘI “REZOLVĂ” SINGURĂ POFTELE. CUM AM FILMAT-O PE PREZENTATOAREA DE LA ANTENĂ DUPĂ CE S-A RĂSFĂȚAT LA SALON)

”Mereu mi-ai plăcut. Întodeauna mi-ai placut ca și om, felul de a te exprima, faptul că m-ai făcut să simt prin tv cât ești de sensibilă, empatică și spontană. Dar, acum mai mult ca niciodată, simt cât de fericită ești de ceea ce ți se întâmplă. Atât tu, cât și Andrei cu siguranță veți fi niște părinți minunați!! Însă, vă doresc să aveți multă răbdare, să aveți zile de odihnă, să aveți timp să vă iubiți ca și cuplu, dar și să vă bucurați de îngeraș zi de ea, căci timpul va trece pe speed. Îndrăgiți orice moment, greu, ușor și iubiți-vă, sunteți minunați. Vă doresc sărbători călduroase, alături de cei dragi”, au mai curs comentariile.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *