Răzvan Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Al Hilal, a fost depistat pozitiv în urma testării pentru virusul SARS-CoV-2. Anunțul privind diagnosticul celebrului sportiv a fost dezvăluit pe Twitter de reprezentați ai campioanei Arabiei Saudite.

Răzvan Lucescu, infectat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2)

În vârstă de 51 de ani, Răzvan Lucescu se confruntă cu dureri mari de cap, febră şi o moleşeală accentuată, relatează jurnaliștii de la Digi Sport.

“Testările medicale au arătat că antrenorul echipei AlHilal, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv la COVID-19. El va intra în carantină, potrivit procedurilor autorizate de Ministerul Sănătăţii”, se arată în comunicatul clubului postat pe contul de Twitter în limba engleză.

📄 The medical tests showed that #AlHilal head coach “Razvan Lucescu” tested positive for COVID-19, he will be subjected to quarantine and health procedures authorized by the Ministry of Health. pic.twitter.com/g5xfgtX49c

— AlHilal Saudi Club (@Alhilal_EN) November 16, 2020

Al Hilal Riad, eliminată din Liga Campionilor Asiei din cauză unui focar de COVID-19 la echipă

În urmă cu două luni, Al Hilal, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, a fost exclusă din competiţie după ce nu a putut înscrie 13 jucători pe foaia oficială a ultimului său meci din faza grupelor, de la Dubai, din cauza numărului mare de fotbalişti infectaţi cu COVID-19. Al Hilal era calificată în acel moment în optimile de finală.

Alte nume importante din sportul românesc care au fost testate pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache, campionul naţional de raliuri Simone Tempestini, jucătorii de tenis Simona Halep, Ana Bogdan şi Horia Tecău.

Sursa foto: Twitter / AlHilal Saudi Club & pixabay.com/ro

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *