Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți maneliști de la noi și nu este de mirare că a câștigat simpatia fanilor atât prin melodiile sale care le ajung direct la suflet, dar și prin simțul umorului. Toată lumea știe că Vali Vijelie, atunci când s-a lansat în muzică, a apărut cu celebra mustață, dar puțini sunt cei care știu ce anume s-a întâmplat cu mustața lui și de ce a renunțat la ea.

Vali Vijelia a fost „victima” unui pariu nebunesc, a cărui miză a fost mustața lui! Acum ceva timp, vizibil amuzat de situație și amintindu-și cu drag de acea perioadă, Vali Vijelie a povestit că Minodora a fost cea cu care a făcut un pariu și, pierzându-l, manelistul a trebuit să se conformeze și să renunțe de tot la mustață! Se pare că i-a plăcut atât de mult, încât nu a mai lăsat-o, de atunci, să crească la loc!

Vali Vijelie și-a ras mustața în direct

Vali Vijelie a pierdut pariul în fața Minodorei

În cadrul pariului,

Minodora a fost provocată de Vali Vijelie să dea 10 ture de stadion

, iar în cazul în care reușește, acesta nu numai că va renunța la mustață, dar îi va oferi și 500 de euro. Minodora și-a dus la bun sfârșit provocarea și a finalizat-o cu brio, așa că mare i-a fost mirarea lui Vali Vijelie, în momentul în care a realizat că trebuie, cu adevărat, să-și dea jos mustața.

„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos” a spus Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp, despre pariul nebunesc în care a participat.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *