Bianca Drăgușanu și Daria pare că și-au declarat război. Cele două femei se atacă aproape zilnic în mediul online, iar avalanșa de replici acide pare că nu o să se mai oprească. Recent, Bianca Drăgușanu a ieșit din nou la atac.

După ce Daria a postat în mediul online câteva lucruri despre fosta soție a lui Alex Bodi a venit și rândul Biancăi Drăgușanu să lanseze mai multe săgeți. Aceasta s-a plasat mai sus decât Daria și s-a autoproclamat regină. (CITEȘTE ȘI: INTERVIU UNIC CU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ ARESTAREA FOSTULUI SOȚ: ”PLECĂM ÎN DUBAI” ”EU CRED CĂ ESTE NEVINOVAT!”)

 „Nu-mi spune prințesă. Sunt regină! Cu toții trăim în aceeași lume, dar nu trăim și pe aceeași frecvență”, a fost unul dintre mesajele postate recent de către Bianca.

Mai mult, blondina a continuat atacul și într-un mod subtil a amenințat-o pe actuala iubită a  afaceristului. Bianca Drăgușanu a mai postat un mesaj în care susține că va aduce unele dovezi care o să distrugă „codița ciupercuțe apărute după ploaie”. Cel mai probabil și de această dată destinatara mesajului este tot Daria.

„O să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ciupercuțe apărute după ploaie”, a mai spus diva.

Daria, mesaj acid pentru Bianca Drăgușanu

În ceea ce privește replicile acide, nici Daria nu s-a lăsat mai prejos. Actuala iubită a lui Alexi Bodi a avut și ea câteva cuvinte de spus la adresa Biancăi Drăgușanu. (VEZI ȘI: DARIA RADIONOVA, MESAJ ACID PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU. ACTUALA IUBITĂ A LUI ALEX BODI A IEȘIT LA ATAC. „NU VREAU SĂ COBOR LA NIVELUL ACESTEI FEMEI”)

 „Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?

Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată. Gândește-te la asta.”, a scris Daria pe contul său de Instagram.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *