Nici bine nu a clarificat Ana Mocanu cum stau lucrurile între ea și Rareș, că bărbatul iese la atac. Fostul iubit al asistentei îi dă o replică șatenei la care nu s-ar fi așteptat. 

În urmă cu ceva timp, Rareș, fostul iubit al asistentei TV părea că-și caută iubită. Asta după ce se afișase cu o domnișoară și lucrurile păreau să meargă bine între ei. Întrebarea care a apărut pe buzele tuturor, la momentul respectiv, a fost dacă nu cumva bărbatul vrea să se împace cu Ana Mocanu. Faptul că numele ei a fost asociat cu al fostului iubi a iritat-o la culme pe șatenă și a reacționat. Relația dintre ei este de domeniul trecutului și nu mai vrea să știe nimic despre el.

Am considerat la un moment dat că este mai bine să las lucrurile să treacă de la sine. Ei bine, iată că a sosit momentul să știți anumite lucruri de la mine. Sunt un om extrem de sincer. Îmi doresc din acest moment să nu mai fiu asociată cu Rareș. Noi nu mai formăm un cuplu și nu o să mai formăm niciodată. Drumurile noastre sunt separate. Despărțirea nu a fost din vina niciunei femei. Pur și simplu, la un moment lucrurile nu au mai mers între noi și nu vreau să intru în prea multe detalii”, a spus Ana pentru Spynews.ro

Rareș: „Femeia trebuie schimbată când nu mai corespunde standardelor”

Rănit în orgoliu, fostul iubit al Anei Mocanu a reacționat pe Instagram. Nu a spus cu subiect și predicat că ar fi vorba despre fost lui iubită, dar pare ușor ciudat că această reacție vine la scurt timp după declarația făcută de Ana.

”Mă despart de marea mea iubire. A fost lângă mine și la bine și la greu, va ramâne mereu în sufletul meu. Am trecut împreună prin momente dificile, fdar și frumoase. Chiar a fost dragoste la prima vedere și nu a putut nimeni să mă oprească să te am. E momentul să mergem pe drumuri diferite. M-am simțit minunat cu tine. Adio! Am primit o ofertă de nerefuzat (n.r. poză cu mașina)”, a scris Rareș.

Fostul iubit al vedetei nu s-a oprit aici. A mai făcut o altă remarcă răutăcioasă și de data aceasta pare că are direcția Anei Mocanu.

Și mașina și femeia trebuie schimbate atunci când nu mai corespund standardelor…”, a continuat bărbatul pe Instagram.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *