Ramona Bădescu trece prin clipe grele! Tatăl artistei a pierdut lupta cu virusul SARS-COV2. Bărbatul era internat de zece zile în spital, iar medicii încercau din răsputeri să-l trateze. Din păcate, ieri Cristel Bădescu s-a stins din viață în spitalul pe care chiar el l-a construit. 

După zece zile în care a fost atent supravegheat de medicii de la Spitalul Filantropia, din Craviova, tatăl Ramonei Bădescu s-a stins din viață. Cristel Bădescu s-a luptat cu virusul ucigaș, dar din păcate vârsta înaintată și problemele de sănătate pe care le avea și-au spus cuvântul. Durerea este cu atât mai mare pentru Ramona pentru că aceasta se află în Italia și nu va putea ajunge în țară, pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum.

“Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui  pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui. Dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei. Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova. A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor (n.r. a fost mutat între timp de la Spitalul 2 Filantropia, unde fusese internat inițial, după ce a fost diagnostigat cu COVID-19). , a declarat Ramona Bădescu pentru Click!

Ramona Bădescu: „Sufletul îmi urlă de durere „

Sufletul îmi urlă de durere! Am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut, fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă, dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața. Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie.Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător, pe care îl urăsc. Fratele meu drag va fi cel care va organiza totul, se va ocupa de înmormântare”

Ramona Bădescu: „Pentru mine tata continuă să existe în sufletul meu”

Artista a avut o relație specială cu tatăl ei, acesta fiind cel care i-a scris prima melodie. Iubirea pentru el este nemărginită și va continua să existe, în ciuda trecerii în neființă a tatălui său.

„Pentru mine tata continuă să existe în sufletul meu, în casă este candela aprinsă. La început o țineam aprinsă doar duminică, acum va fi mereu. Și dacă în viață nu am prea putut să îi spun lui tata că îl iubesc, fiind crescuți într-un spirit mai închis, mai plin de pudoare, în ultimul timp, în ultimii ani, îmi lăsasem deoparte această opreliște, îl îmbrățișam și îl pupam, iar el devenise mult mai dulce, mai cald, mai în vârstă”, a mai adăugat artista.

Ramona Bădescu își dorește ca mama ei să se mute în Italia

Sunt profund îndurerată și îmi pare extrem de rău, dar sunt fericită că am avut amândoi părinții alături de mine anul trecut, când l-am născut pe fiul meu, Ignazio, și că tata și-a cunoscut atunci nepotul și l-a strâns în brațe! Îmi doresc s-o aduc alături de mine în Italia pe mama mea, imediat cum acest lucru va fi posibil.”, ne-a declarat Ramona, care suferă în Italia, la Roma, după pierderea tatălui său.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *