Nici sfârșitul, dar nici începutul de an nu au fost prea blânde cu Alex Bodi. Afaceristul are probleme cu legea, iar acest lucru îl afectează. Nu este o situație deloc ușoară, chiar dacă el este un bărbat foarte puternic, dar și încercat de viață.

Alex Bodi trăiește una dintre cele mai grele perioade din viața lui. Cu oamenii legii pe urmele lui, afaceristul nu poate face nicio mișcare greșită. Trebuie să facă totul așa cum îi indică avocatul, iar acest aspect îi umbrește fericirea. Însă, pentru că vrea să-și demonstreze nevinovăția și să-și reia viața de dinainte, afaceristul este dispus să facă orice sacrificiu.

”Sunt sincer, nu pot să zic că sunt sută la sută bine, perfect, din cauza situație și întâmplărilor petrecute, dar sunt un om pozitiv, cu zâmbetul mereu pe buze, chiar dacă e greu, chiar dacă s-au spus și întâmplat atâtea, încerc să mă mențin pe linia mea, căci ăsta este secretul de a fi pe linia de plutire și de a fi puternic psihic. Este un impact mediatic foarte mare, iar mie, ca persoană, îmi este foarte greu pentru că nu pot să vorbesc sau să fac anumite mărturii, dar o să mai treacă un timp și, poate, treptat, o să iasă totul la iveală”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA, SPRIJIN DE NĂDEJDE PENTRU ALEX BODI. AFACERISTUL, IMPRESIONAT DE GESTURILE IUBITEI SALE: ”MI-A DAT PUTERE”

Cum a fost perioada arestului preventiv

Alex Bodi a făcut dezvăluiri despre perioada în care a fost în arest preventiv. Nu e un episod peste care va trece rapid, căci în viață s-a lovit de alte obstacole mult mai grele. Însă, această experiență l-a învățat să aprecieze mult mai mult libertatea și sănătatea.

Nu, niciodată (nr. nu am cedat), am avut momente mai grele decât aceste 40 de zile de arest preventiv. Nu am fost la pușcărie, la închisoare, cum zice toată lumea. A fost un arest preventiv pentru a se dovedi anumite chestii, în fine. Au fost niște momente foarte grele. Cred că cel mai mare rău pe care îl poți face unui om este să îi iei libertatea. Libertatea și sănătatea sunt două elemente cheie în viața unui omEu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani, dar nu cu justiția, dar au fost momente grele, cam prin aceleași lucruri am trecut și atunci. Iar acum sunt convins că o să trec căci îmi cunosc situația, am încrederea în justiție și în avocatul meu, suntem și prieteni, nu doar client-avocat. Și asta o să se eluciteze cât de curând. Da, am speranțe și cred, pentru că știu adevărul, pentru că știu substanța care se ascunde în spatele acestei situații”, a mai spus iubitul Dariei Radionova la Star Magazin.

VEZI ȘI:  S-A AFLAT CÂT A PLĂTIT GABI BĂDĂLĂU PENTRU VACANȚA DE LUX ÎN MALDIVE CU BIANCA DRĂGUȘANU

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *