Nu mai e nicio noutate faptul că Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio. Ceea ce surprinde acum, este reacția Catincăi Roman. Sora Oanei mărturisește că despărțirea îi priește vedetei și îl desființează pe fostul cumnat.

În urma despărțirii, Marius Elisei și-a luat lucrurile personale și s-a mutat din căminul conjugal. Oana, în schimb, a rămas în vilă alături de Isabela și mama ei, Mioara Roman. Cea care intervine în scandal este Catinca Roman, care-l desființează pe Marius Elisei.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos’ , a declarat Catinca Roman, pentru Click!

CITEȘTE ȘI OTNIELA SANDU, PRIMA APARIȚIE LA TV ALĂTURI DE IUBITUL EI: “SUNT FERICITĂ! NE-AM ÎNTÂLNIT ÎN URMĂ CU UN AN ȘI JUMĂTATE”. DECLARAȚIA DE DRAGOSTE PE CARE I-A FĂCUT-O RADU CONSTANTIN

Catina și Oana Roman nu au o relație apropiată

Catinca a mărturisit că nu nici acum nu are o relație bună cu sora ei, Oana Roman.

”Cu Oana n-am prea vorbit. Am evitat să merg la ei pentru că mama are probleme de sănătate și nu am vrut să ducem virusul dintr-o parte în alta”, a mai spus Catinca.

Catinca este mai apropiată de tatăl ei natural, cel de care s-a ocupat în această perioadă de pandemie. Mama ei este acum în grija surorii sale Oana Roman.

„În izolare, am stat singură, Calina, la fel, ne-am văzut de două ori, de la distanță. A fost cel mai greu moment. Eu îl am pe tata, care e în vârstă, are tratament de luat, i-am făcut cumpărături. La el am mers mai des”, a conchis aceasta.

VEZI ȘI CRISTINA ICH A IEȘIT LA ATAC, ACUM CĂ OANA ZĂVORANU ESTE REDUSĂ LA TĂCERE „FETIȚĂ, EȘTI CAZ DE SPITAL”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *