După finalizarea divorțului de Vincenzo Castellano, Antonia a avut și o primă reacție. Artista a publicat, pe contul ei de Instagram, un mesaj cu subînțeles.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, Maya, care locuiește în Italia. În 2013, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar de atunci a început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea.

Iată că după atâția ani și procese, divorțul a fost în sfârșit finalizat. Iar, acum, Antonia a avut și o primă reacție. Artista a publicat un mesaj cu subînțeles pe contul ei de Instagram. Nu se știe, însă, dacă face referire la vreo persoană anume sau pur și simplu i-a plăcut citatul.

”Uni oameni nu îți sunt loiali, ei sunt loiali nevoii de tine. Odată ce li se schimbă nevoile, se schimbă și loialitatea”, a scris Antonia pe Instagram.

”Vorbesc zilnic cu Maya”

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se susțin necondiționat. Băieții lor au o legătură foarte strânsă cu Maya, care locuiește momentan în Italia cu familia lui Vincenzo Castellano. (CITEȘTE ȘI: CUM SE MENȚINE ANTONIA ÎN FORMĂ, DUPĂ 3 SARCINI. ARTISTA A DEZVĂLUIT CEL MAI MARE SECRET)

Însă, de fiecare dată când au ocazia, merg în Italia sau Maya vine în România pentru a petrece timp împreună. În contextul pandemiei de coronavirus, anul acesta a fost mai dificil pentru Antonia să se întâlnească cu fiica ei.

”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a declarat Antonia pentru Click!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *