Diana Senteș, fosta concurentă de la Exatlon, a devenit mămică pentru prima dată. Ea a născut o fetiță perfect sănătoasă și a postat prima imagine cu micuța ei.

Diana Senteș a scris pe Instagram o postare emoționantă pentru venirea pe lume a micuței Kaia Maria.

„Incerc sa scriu o descriere la poza asta, dar mi-au dat lacrimile.Maine mergem acasa la tati si emotiile sunt mari.Pandemia asta nebuna ne-a furat momente unice. Prima atingere a ambilor parinti din primele ore de viata, primul alint al bunicului sau prima sarutare a bunicii ne-au lipsit enorm in zilele de spitalizare, dar mai e putin si ajungem acasa. Cu dragoste pentru Kaia??”, a scris Diana la postarea unei fotografii cu fetița ei.

CITEȘTE ȘI: Ex-iubita lui Dani Oțil, o graviduță hiper-activă. Fosta “războinică” de la Exatlon face “fitness” la shopping

Diana Senteș a născut o fetiță

A avut o naștere dificilă

Într-o postare făcută pe Instagram Stories în timpul travaliului care a durat mai multe ore,  Diana a precizat: Dacă e greu? Mă ucide… atât de greu este’.

Diana Senteș a născut în dimineața zilei de 28 noiembrie. Ea și iubitul ei, Cătălin Duma, în vârstă de 27 de ani, au devenit pentru prima oară părinți.

‘Războinica’ de la Exatlon s-a cuplat cu un tânărul afacerist, după ce s-a despărțit de băiatul cel mic al fondatorului Romconstruct, Marius Turcu.

Diana Senteș a fost și iubita lui Dani Oțil, fiind prima femeie cu care acesta s-a afișat după despărțirea de Mihaela Rădulescu.

CITEȘTE ȘI: Ex-iubita lui Dani Oțil s-a despărțit de fiul milionarului pentru un musculos Fosta “Războinică” se pregătește acum, în secret, să devină mamă

Nu va alăpta in public

Diana Senteș a mărturisit în trecut că nu este de accord cu alăptare în public.

Este fantastic că dăm viață și nu glumesc cu chestia asta! Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă, ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În c#@^ gol și în ț@#le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți t@#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!’, a declarat fosta concurentă de la Exatlon’ în urmă cu ceva timp, relatează wowbiz.ro.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *