Cântăreața Roxen  de 21 de ani a fost victima violenței domestice în urmă cu ceva vreme. Tânăra a trait o relație extrem de toxică cu fostul ei iubit.

Roxen a povestit de-a lungul timpului dramele prin care a trecut, iar, recent, a dezvăluit și cum a început totul.

„În vară s-a întâmplat respectivul eveniment mai puțin plăcut. Ne-am certat foarte rău în toiul nopții, eu m-am speriat, iar vecinii au auzit și au chemat autoritățile. Era o relație toxică, așa cum, din păcate, există foarte multe, care m-au panicat atunci și m-au făcut să-mi fie teamă.

Nimeni nu ar trebui să se complacă într-o astfel de relație și ar trebui să ceară ajutorul, să nu rămână acolo unde nu le este bine,  unde  nu  există  armonie și înțelegere. Cu atât mai mult dacă există și orice fel de agresivitate. Din fericire, am reușit să trec peste. Nu a fost deloc ușor, dar m-am axat mai mult pe lucrurile care îmi dau de obicei o stare bună, am avut alături de mine oameni minunați care m-au ajutat să merg mai departe.”, a declarat Roxen pentru VIVA!.

VEZI ȘI: Roxen, declarații impresionate. De la 6 ani suferă de depresie și anxietate. „Viața mea a fost ca un roller coaster”

Artista e mărturisit că tot calvarul a luat sfârșit abia atunci când a obținut un ordin de protecție înmpotriva lui.

„Au existat tot felul de discuții, dar cumva firești într-o relație, nu poți  fi  mereu de acord cu celălalt. Până în momentul respectiv, nu au existat semne care să mă facă să mă gândesc la o ieșire nepotrivită… sau nu am vrut eu să le observ. Ne-am mai certat, am stat despărțiți, ne-am împăcat, dar nu a fost vorba despre agresivitate.

Acum, dacă mă uit puțin înapoi, realizez că ar fi fost mai bine dacă rămâneam despărțiți prima dată când făcuserăm acest pas. Dar timpul nu poate fi dat înapoi, și atunci tot ce putem face este să nu repetăm greșelile pe care le-am făcut.”, a mai spus cântăreața.

Roxen, sfaturi pentru femeile abuzate

„Să vorbească, să nu rămână acolo, să ceară ajutorul. Există asociații care luptă împotriva violenței domestice, să ia legătura cu ele. Nimeni nu ar trebui să sufere, pentru nimic în lume. Fiecare om are o viață și trebuie să încerce să o trăiască frumos, în liniște și armonie. Sunt femei care trec prin astfel de traume și au copii, iar copiii simt toate aceste lucruri, chiar dacă nu întotdeauna le văd, iar asta se poate răsfrânge asupra lor în viitor, își pot pune amprenta asupra comportamentului și dezvoltării lor.”, a fost sfatul lui Roxen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *