Andreea Tonciu nu și-a putut stăpâni lacrimile într-un mesaj video pe care l-a publicat după ce și-a înmormântat bunica. Vizibil afectată de pierderea ei, concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit cu durere în glas că nu a dormit din ziua în care a aflat trista veste.

Andreea Tonciu, primele declarații după ce și-a înmormântat bunica

Familia fostei asistente TV trece printr-o perioadă foarte delicată. Andreei Tonciu i-a fost extrem de greu să își ia adio pentru totdeauna de la bunica sa, care a încetat din viață în urmă cu patru zile; cele două aveau o relație foarte apropiată. Pe singurele imagini în care se vede sicriul în care a fost depus trupul ființei dragi, vedeta a notat: “Te voi iubi toată viața mea, sufletul meu bun”, iar pe coroana uriașă cu trandafiri albi și roșii, a cerut să fie scris pe panglică: “De la nepoata ta, Andreea / Vei rămâne veșnic în amintirea mea”.

Fina Anamariei Prodan s-a filmat în urmă cu câteva ore bune și a făcut primele declarații despre moartea bunicii sale. Pe filmarea urcată pe Instagram Stories, ea a izbucnit în lacrimi după ce a început să vorbească despre drama care s-a abătut asupra familiei sale.

“Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut, este foarte foarte greu, mai ales acum când vine noaptea, n-am dormit de patru zile pentru că gândul meu e numai la ea”, a spus Andreea Tonciu plângând.

Andreea Tonciu a plâns când a făcut primele declarații despre moartea bunicii sale. Bruneta a publicat imagini cu sicriul în care a fost depus trupul ființei dragi © Instagram Stories / Instagram
Andreea Tonciu a plâns când a făcut primele declarații despre moartea bunicii sale. Bruneta a publicat imagini cu sicriul în care a fost depus trupul ființei dragi © Instagram Stories / Instagram

Nu rata:Andreea Tonciu a dansat topless la TV. Fanii au desființat-o imediat: “A fost vulgară, prea si-a expus silicoanele”

Postarea copleșitoare făcută de Andreea Tonciu după ce i-a murit bunica

“Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI .Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, SUFLETUL NOSTRU BUN!” este mesajul scris de Andreea Tonciu pe Instagram, unde a publicat o poză de album cu aceasta.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *