Petrișor, dansatorul Andreei Bălan, a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Tânărul a fost transferat la spital, unde a primit tratamentul corespunzător.

Mai mulți artiști din showbiz-ul românesc s-au adunat pentru filmările Revelionului, pe care Dan Negru îl găzduiește an de an. În ciuda contextului în care ne aflăm, șefii de la Antena 1 n-au renunțat la filmări. Bineînțeles, s-au luat toate măsurile necesare pentru ca participanții și spectatorii să fie în siguranță.

Înainte de show, toată lumea a fost testată rapid pentru coronavirus. Printre artiștii prezenți s-a numărat și Andreea Bălan, care a venit împreună cu dansatorul ei. Așa cum era stabilit, la rândul său, Petrișor Ruge a fost testat pentru noul coronavirus. Din păcate, însă, rezultatul a fost pozitiv și a fost transferat imediat la spital.

În acele condiții, artista a fost nevoită să susțină momentul de dans fără partenerul ei.

„Rezultatul iese pe loc și are acuratețe 90%. Au fost depistate pozitiv mai multe persoane din public, vreo 4-5. Surpriza a fost la Petrișor care a ieșit și el pozitiv, iar Andreea a fost nevoită să-și susțină momentul singură. A fost trimis la spital”, au declarat surse din preajma artiștilor participanți la Revelionul 2021 al lui Dan Negru pentru Impact.ro.

Andreea Bălan l-a luat pe Petrișor în echipa ei

În anul 2008, Petrişor Ruge reuşea să câştige, alături de Andreea Bălan, marele premiu de la Dansez pentru Tine, luând faţa perechilor Smiley – Adriela şi Laura – Bogdan. Viaţa tânărului s-a schimbat total de la acel moment şi asta mulţumită Andreei, cu care a legat o frumoasă prietenie. (CITEȘTE ȘI: PETRIȘOR RUGE, URARE SUPERBĂ PENTRU ANDREEA BĂLAN DE ZIUA ONOMASTICĂ! DANSATORUL A PUBLICAT IMAGINI DE COLECȚIE CU EI DOI ÎMPREUNĂ)

În 2007, cei doi au participat la Campionatul Internațional de Dand, care a avut loc în Mexic. Andreea și Petrișor au obținut atunci pentru România medalia de argint.

Ulterior, Andreea Bălan l-a luat în echipa sa de dansatori, unde activează şi în prezent. Mai mult decât atât, Petrişor a devenit şi instructor de Zumba şi mai face parte şi din trupa de balet „Edi Stancu”. Petrişor cochetează şi cu editarea muzicală, sub numele de DJ Petri, el realizând un remix al piesei Things U Do 2 Me, cântată de Andreea Bălan.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *