Pepe trece printr-o perioadă deloc ușoară. După ce a anunțat că divorțează de Raluca, iată că acum problemele financiare sunt cele care-i dau bătăi de cap. Artistul a fost grav afectat de pandemia de coronavirus, nu doar din cauza faptului că evenimentele s-au anulat. Ci și din cauza restricțiilor care l-au făcut să pună lacătul pe un club de fițe pe care-l deține.

Pepe este unul dintre artiștii care au fost grav loviți de pandemia de coronavirus. Din cauza restricțiilor toate evenimentele pe care artistul le avea programate au fost anulate și totodată toate afacerile lui au rămas în aer. Conform apropiaților acestuia, cântărețul deține un club de fițe pe Calea Victoriei în care a investit foarte mulți bani. S-ar părea că investiția se ajunge la 500.000 de euro. Problemele, însă au apărut în momentul în care au fost impuse restricțiile, asta pentru că l-au făcut pe artist să pună lacătul pe club. Așadar, ceea ce se voia a fi o afacere profitabilă, s-a transformat într-o pagubă de sute de mii de euro.

Pepe divorțează de Raluca Pastramă

În urmă cu puțin timp Pepe anunța că după opt ani de căsnicie divorțează de Raluca. Lucrurile nu mai funcționau de mult timp între ei și asta a fost cea mai bună decizie pe care o puteau lua.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a declarat Pepe.

CITEȘTE ȘI: „CUM S-A TRANSFORMAT RELAȚIA DINTRE RALUCA PASTRAMĂ ȘI PEPE DUPĂ DIVORȚ: „NU E UN MOTIV DE BUCURIE

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *